Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
Préda lettem: Cápák hete
#21341

dokumentum

A Csendes-óceán felszíne alatt veszélyes lények ólálkodnak. Délutáni úszás közben egy nőt hirtelen megtámad egy nagy fehér cápa. Egy szigonyos halászt megtámad egy tigriscápa. több»

#21342

dokumentum

A Gyüttment Fesztivál a vidéken újrakezdő, környezettudatos vidéki életet és értékrendet választó, tájba illeszkedő emberek éves nagy találkozója. Tudásmegosztás és... több»

#21343

játékfilm

Max

Egy tűzoltó erkölcsi dilemmába keveredik, amikor azt a tanácsot kapja orvosától, hogy kerülje a stresszt, ha szeretné teherbe ejteni feleségét. több»

Jaguárok tengerpartja
#21344

dokumentum

Van egy partszakasz Costa Ricában, ahol meglepő dolognak lehetünk szemtanúi: jaguárok vadásznak tengeri teknősökre. Olyan viselkedés ez, melyet eddig nem feltételeztünk nagymacskákról. több»

Az Árpád-vonal
#21345

dokumentum

Az Árpád-vonal a második világháború idején a Keleti-Kárpátokban több száz kilométer hosszan kiépített magyar védelmi vonal. Kárpátalja 1939-es visszafoglalása és az 1940-es... több»

A sötétség titkai – Hús és vér
#21346

horror

Kimberly, az agorafóbiában szenvedő tinédzser, anyja megoldatlan gyilkossága óta nem hagyta el a házat. A Hálaadás előestéjén azonban kezdi úgy érezni, nincs otthon biztonságban... több»

#21347

NA Lone Wolf  (2021)

dráma

Lebilincselő thriller, amely rejtettkamerás felvételekből, videókonferencákból és lehallgatott telefonbeszélgetésekből áll. több»

#21348

családi | dráma

Egy countryénekes beleszeret álmai nőjébe, és választania kell a szerelem és a sztárságról szőtt álmai között Nashville-ben. több»

#21349

Makoto Kashiba magas beosztású banki ügyintézőként dolgozott, amíg egy apró hiba miatt át nem helyezték egy vidéki fiókhoz. A férfi sorscsapásként éli meg a "száműzetést",... több»

#21350

NA Pulse  (2020)

horror | sci-fi | thriller

A "Pulse" fejlesztői mindent megtesznek, hogy befejezzék a játékot, egy robbanás azonban elektromos kisülést okoz az épületben. Valamennyien az őrület határára kerülve próbálnak... több»

Rendező: Salmon de Jager

#21351

akció

A történet 1944-ben játszódik Olaszországban. A német katonák éheznek, piszkosak, és kétségbeesetten várnak Mussolini segítségére. Az olasz katonák azonban fellázadnak, nem... több»

#21352

horror | thriller

A középiskolás Jane Shipley igyekszik helyrehozni a gyerekkori legjobb barátjával, Merritt-tel megromlott kapcsolatát. Amikor Jane matektanára átlép egy bizonyos határt, a közönyös... több»

#21353

családi | dráma | fantasy | kaland | musical | romantikus | thriller

A Disney-klasszikus élőszereplős adaptációja a West Side Story fiatal színésznőjének, Rachel Zegler főszereplésével. több»

#21354

dráma

Egy globális világjárvány korlátozza az utazási lehetőségeket, így egy nászutas házaspár a Hollywood Roosevelt Hotelben reked, ahol két alkalmazottból álló személyzet fogadja... több»

#21355

vígjáték

Az extravagáns Carlota igyekszik meggyőzni a környezetét, hogy szabaduljanak meg egy bandától.

#21356

NA Doktor Szöszi 3.  (2022)

(3)

vígjáték

Az, hogy gyönyörű és szőke, még nem jelenti azt, hogy ne lehetne okos is. Doktor Szöszi a példa erre. Reese Witherspoon kultikus vígjátéka több mint tizennyolc évvel a második... több»

#21357

vígjáték

Kevin Chrome, a szürke könyvelő élete teljes mértékben megváltozik, amikor váratlanul beállít hozzá az unokatestvére.

Rendező: Kevin L. Coffman

#21358

NA Covid-19  (2021)

dráma

Dráma az embereknek a járvánnyal folytatott küzdelméről.

Dawgtown
#21359

NA Dawgtown  (2018)

akció | animáció | dráma

The Last Days of Night
#21360

thriller | történelmi

A film az amerikai elektromos forradalom két nagy alakját mutatja be, George Westinghouse-t és Thomas Edisont, akik idővel komoly rivalizálásba kezdtek... több»