Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
Jamie Oliver – 20 éve a pályán
#21341

dokumentum

Jamie Oliver, a zseniális és legendás séf karrierjének 20 évébe pillanthatunk be. több»

Mátyás éve
#21342

dokumentum

Pontosan 575 éve született Kolozsváron Hunyadi Mátyás magyar király és 560 éve választották királlyá. Ezért 2018 Mátyás király emlékéve. Ebből az alkalomból Mátyás király... több»

#21343

dráma

Graciela egy ideje arról álmodozik, hogy elköltözik a városból, hogy új életet kezdhessen, azonban minden megváltozik, amikor rájön, hogy az apjának kapcsolata van egy hajléktalan... több»

Leopárdok birodalma
#21344

dokumentum

A dél-afrikai Sabi Sands Vadrezervátum leopárdkirálynője több mint egy évtizeden át a Karula nevű híres nőstény volt. Mostanra azonban az ő ideje lejárt, s az utódai szeretnék az... több»

Vihar lett úrrá a rejtett szívemen - Portréfilm Almásy Aladár festőművészről
#21345

életrajzi

A portréfilmben maga a festőművész kalauzolja a nézőt saját világában, lehetőséget adva így egy izgalmas elme és tudat csak általa megnyíló, realitáson túli dimenzióiba vezető... több»

Rendező: Rohonyi Gábor

Halálos természet: Szuperkígyók
#21346

dokumentum

Vannak állatok, melyeknek félelmetes a hírük, de jobban megismerve őket kiderül róluk, hogy alaptalan a rettegésünk. A kígyókkal kapcsolatban sajnos nem ez a helyzet: ahogy a filmből... több»

#21347

fantasy

Egy fiatal művészek által szervezett buli után Lur és Ura a sivatag közepén találják magukat. A két fiatal nő mindent elkövet, hogy hazajusson. Az út során nem csak a céljukhoz, de... több»

Kortanúk – Rendszerváltozás a hadseregben – Lőrincz Kálmán vezérezredes
#21348

dokumentum

Éppen harminc esztendeje, hogy az 1989-es rendszerváltás következményeként megkezdődött a haderő gyökeres átalakítása. A Magyar Néphadsereg nyugatra „tájolt”, jelentős támadó... több»

Dubai csodálatos állatvilága
#21349

dokumentum

A modern Dubai kincset rejteget - fantasztikus élővilága elválaszthatatlan kapcsolatban áll a sivataggal, a tengerrel és az emberek történelmével és hagyományaival. több»

Marosi Miklós - Széchenyi-díjas építész
#21350

életrajzi

A mindig új kihívásokat kereső építész megvalósult tervei, nagyszabású épületei bemutatásán túl hitet tesz a magyar építészek kivételes örökségének a továbbadása és... több»

Rendező: Duló Károly

Mennyire vagyunk őszinték?
#21351

dokumentum

A csalás az emberi természet szerves része, és becslések szerint mindannyian naponta akár kilencszer hazudunk. De mi lenne, ha létrehoznánk egy világot, amiben nem tudnánk hazudni? Egy... több»

Dr. Stein hihetetlen masinája
#21352

animáció | rövidfilm

Stein professzor kísérletezés közben elveszíti a legjobb barátját. A gyászoló tudós mindenre kész, hogy visszahozza a kutyáját. Fantasztikus keltetőgépet épít, ám hiba csúszik a... több»

A Sándorgyuri – 80 év 50 percben
#21353

életrajzi

Filmio

Tréfamisszionárius? Viccvátesz Mókanomádoló? Kabaréhittérítő? A hitetlenség korának nevettetője? Röhögtető prédikátor? Nemcsak! Is! 80 év 50percben. 50 perces életműportré a... több»

Elefántborjú-hadművelet
#21354

dokumentum

Sri Lankán egyre több áldozatot követel az emberek és az állatok élőhelyekért és erőforrásokért vívott harca. A filmben egy elárvult, súlyos beteg elefántborjú sorsát... több»

#21355

dráma

Egy mostohaanya kifelé a gondoskodó anya álarcát mutatja, éjszaka azonban terrorizálja a gyerekeket.

#21356

dokumentum

Michel Vaillant és a Le Mans találkozik, és valóra válik egy álom.  több»

#21357

családi

A történet azt mutatja be, hogy hogyan reagál egy nemtörődöm apa a pandémiára.

Orvosi csodák
#21358

dokumentum

Don Wildman megvizsgál egy nőt, aki állítólag nyulaknak adott életet. Feltárja továbbá egy mágneses szupererővel rendelkező fiatal lány furcsa esetét.  több»

Rendező: Chad Densen

Szereplők: Ed Begley Jr.

#21359

dráma | életrajzi | rövidfilm | vígjáték

Egy férfi egy helyi legenda nyomába ered, keresztülvágva a dzsungelen, miközben a lelki békéjét is megtalálja.

Rendező: Micah Van Hove

Szereplők: Alex Carlo Delgado

#21360

NA Pagten  (2021)

dráma | életrajzi

Szoros kapcsolat alakul ki a neves dán szerző, Karen Blixen és a fiatal, ígéretes költő, Thorkild Bjørnvig között. több»