Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
#21361

dráma

Filmio | Telekom TVGO

A félelmet nem ismerő fiatal bába, Christine egyezséget köt az ördöggel, hogy megmentse faluját a német lovagok brutális terrorjától. Amikor azonban az ördög pókokat szabadít a... több»

A láthatatlan folyó – Víz alatti világ a Fekete-erdő és a Vogézek között
#21362

dokumentum

A Fekete-erdő és a Vogézek között nemcsak a Rajna folyik lassan, észak felé, hanem egy másik, láthatatlan vízi út is. Európa legnagyobb felszín alatti tározója földalatti folyót... több»

Einstein – Az orangutánok birodalmában
#21363

dokumentum

Jó 20 órás autózás után éri el a stáb az őserdő közepén található kutatóbázist. Helyi munkatársak és svájci egyetemisták várják őket a Camp Suaq-ban. Caroline Schuppli... több»

Extrém iskolák
#21364

dokumentum

A műsor a legkülönlegesebb iskolákat mutatja be szerte a világon kicsi és nagy nézői számára. A három részes sorozat 8 és 17 év közötti fiatalokat kísér végig egy átlagos... több»

Dodók hősei
#21365

dokumentum

Történetek a világ minden tájáról nehéz helyzetben levő állatokról és bátor férfiakról és nőkről, akik mindent megtesznek, hogy segítsenek rajtuk. több»

Rózsa Miklós a filmzenekirály
#21366

dokumentum

A háború kitörése Kordáékkal együtt az Egyesült Államokba kényszeríti, ahol végül Rózsa megállapodva éli filmzeneszerzőként életét. Óriási karriert befutva 1945-ben kap... több»

Így látták ők – szemtanúk Hamvas Béláról
#21367

dokumentum

A filmben még élő (kivéve Dúl Antalt, aki idén februárban hunyt el) szemtanúk mesélnek Hamvas Béláról, olyanok, akik személyesen ismerték őt vagy mint családtag, vagy mint... több»

A föld nyeli el
#21368

dokumentum

A kárpátaljai Aknaszlatina, az egykori neves bányászváros, mára a pusztulás szélére került. Az immár évtizedek óta elhagyott sóbánya miatt szaporodó földbeomlások magát a... több»

Rendező: Zsigmond Dezső

#21369

NA Lucia  (2021)

horror

Lucia Dupree, Draven City középiskolájának egyik legjobb tanulója meghal, ám miközben a rendőrség nyomozni kezd az ügyben, Lucia visszatér, és szörnyű bosszút áll a felelősökön. több»

#21370

vígjáték

Bernie és Val átver egy erőszakos embert, aki hajtóvadászatot indít, hogy móresre tanítsa őket.

G.I. Joe: Ever Vigilant
#21371

akció | kaland | sci-fi | thriller

Amikor a Cobra terroristái egy halálos fegyver birtokába jutnak, a G.I. Joe-k csapatának félelmet nem ismerve kell felvenniük velük a harcot a világ megmentésének érdekében. A Cobra... több»

Rendező: D.J. Caruso

#21372

NA Catharsis  (2018)

dráma

Négy nő Los Angelesben. Mindannyian egy-egy fájdalmas traumát próbálnak feldolgozni. Mind a négyen elvesztettek valamit magukból. Vajon meglelik a békét valaha is? Mindenesetre... több»

#21373

romantikus

Két masszőz nem bírja ellátni az egyre növekvő létszámú klienseket, ezért felvesznek maguk mellé egy fiatalembert, aki végül felgyújtja bennük a szenvedélyt. több»

The Haunted Tower
#21374

dokumentum

A dokumentumfilm egy suffolki tornyot mutat be, amelyben állítólag kísértetek járnak.

Szereplők: Chris Halton

#21375

családi

A történet azt mutatja be, hogy hogyan reagál egy nemtörődöm apa a pandémiára.

Orvosi csodák
#21376

dokumentum

Don Wildman megvizsgál egy nőt, aki állítólag nyulaknak adott életet. Feltárja továbbá egy mágneses szupererővel rendelkező fiatal lány furcsa esetét.  több»

Rendező: Chad Densen

Szereplők: Ed Begley Jr.

#21377

dráma | életrajzi | rövidfilm | vígjáték

Egy férfi egy helyi legenda nyomába ered, keresztülvágva a dzsungelen, miközben a lelki békéjét is megtalálja.

Rendező: Micah Van Hove

Szereplők: Alex Carlo Delgado

#21378

NA Pagten  (2021)

dráma | életrajzi

Szoros kapcsolat alakul ki a neves dán szerző, Karen Blixen és a fiatal, ígéretes költő, Thorkild Bjørnvig között. több»

#21379

dokumentum

A BP Ungerground második része a budapesti hip-hop kultúrát veszi górcső alá, és különleges képi megoldásokkal, archív felvételekkel és interjúkkal idézi meg, hogyan vert... több»

Dawgtown
#21380

NA Dawgtown  (2018)

akció | animáció | dráma