Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#22681

49 Robbanás  (2021)

dráma | misztikus | thriller

HBO Max

Sonia beszáll autójába fiával és egy barátja lányával. Amikor indulni készülnének, rádöbbennek, hogy egy bombát helyeztek el az autó alatt. Fred, a lány apja az autón kívül... több»

#22682

sci-fi | thriller

Egy retro-futurista jövőben egy teljesen másfajta társadalmi berendezkedés alakult ki, hőseinknek pedig sötét események sorozatával kell szembenézniük. több»

#22683

49 The Portal  (2017)

horror

Egy rövidfilmekből áló antológia. Mindegyik epizód központi témája a halál. több»

#22684

49 Compulsión  (2017)

horror | krimi | thriller

Egy visszahúzódó lány arra gyanakszik, hogy kiismerhetetlen barátja megcsalja őt valakivel. Mikor nyomozni kezd az igazság után, olyan borzalmas titokra bukkan, ami fenekestül felforgatja... több»

#22685

49 Höre die Stille  (2016)

(3)

akció | dráma | háborús

A II. világháború folyamán egy csapat német katona egy ukrajnai faluban reked, amelyet oroszországi németek laknak. több»

#22686

családi | kaland | krimi | thriller

Bernhard professzor büszkén mutatja meg a gyerekeknek az Egyiptomi kiállítás anyagát. Az 5 ezer éves múmiát valaki felvágja, de nem találja meg, amit keresett. A prof a gyerekekkel... több»

Nem sokat vártam tőle, mivel a többi is tele volt klisékkel, szépek az egyiptomi képek, de amugy semmi különös. spoiler
#22687

49 Safe Space  (2022)

thriller

Lila és autista fia egy pánikszobában rejtőznek el, és valahogy túl kell járniuk a betörők eszén, akik nem állnak meg, amíg megszerzik a videót, amit a fiú készített rólunk - amin... több»

#22688

dráma

A film egy kadétcsoport életét követi nyomon.

#22689

vígjáték

A légiutas-kísérő Sidonie egyedülálló anya, nem tudja, ki a lánya apja. A kamaszkorba lépő Loló azonban egyre több kérdést tesz fel, ezért Sidonie-nek nincs más választása, mint... több»

#22690

dráma

Édesapja halála után Kira visszatér a szülővarosába, hogy szembenézzen a családjával, akik korábban fizettek neki a hallgatásért...

#22691

vígjáték

Egy csapat fényes elméjű tizenévest egy speciális, zsenik számára fenntartott iskolába válogatnak...

#22692

thriller

Miután Cassie Temple elbukja a gyakornoki lehetőséget, bébiszitterként talál állást, azonban hamar gyanítani kezdi, hogy munkáltatója valami baljós dolgot művel, miután véletlenül... több»

Sokszor választok cím alapján, hát ez a magyar cím tényleg egy rémálom, majdnem elvette a kedvemet a film megnézésétől. Maga a történet semmi különös, a szokásos gyanús férj, gyanús barát, eltűnt nők, fura pszichológus esete, diák lányunk magánnyomozásba kezd, s a... több»
#22693

dráma

Valós történeteken alapuló filmdráma, hiperrealista köntösben. A film könyörtelenül mutatja be az élet szépségeit és hibáit, hajszálvékony vonalat vonva a dokumentum- és a... több»

#22694

49 Meow  (2017)

családi | fantasy | vígjáték

Már évezredek óta jelen van a Földön egy idegen életforma, amely az idők során macskává változott. Xi Xili is ilyen élőlény, aki az emberek segítségével megpróbálja megmenteni... több»

Sophie rémálma
#22695

thriller

Egy nő tinédzser lánya gimnáziumba jár, ahol a szemétkedő lányok célpontjává válik. Az anyának meg kell állítania a bántalmazást, mielőtt az kezelhetetlenné válik. több»

#22696

dráma | vígjáték

Négy afrikai lánnyal a nyári táborban valami különös dolog történik. Mindannyian testet cserélnek, ám miután minden rendeződik, úgy érzik, be kell számolniuk tapasztalataikról. több»

Behálóz a család
#22697

thriller

Aubrey első éves az egyetemen, és anyagi gondok miatt kénytelen az anyukájával élni, amit nagyon nem szeret. Megismerkedik a Családdal, egy lány közösséggel, akik úgy működnek, mint... több»

#22698

családi

A Timber, a kincskereső csodakutya című családi filmben a Jones család új taggal bővül Timber, a kedves Husky kölyökkutya személyében. A négylábú pont jókor érkezik, ugyanis a... több»

Én kérek elnézést, de ezt még tévében sem.
#22699

akció | western

HBO Max (2024.05.10.)

Hogy megmentse haldokló édesanyját, Lupe, a mexikói navahó szerelőnő összefog egy törvényen kívüli cowgirllel. Együtt kell átutazniuk a sivatagon, elmenekülniük a bűnözők elől,... több»

#22700

49 Death Ranch  (2020)

horror | thriller

A hetvenes évek Amerikájában járunk, amikor három afroamerikai testvér menekül a hatóságok elől. Útjuk során gyanútlanul a Ku Klux Klan egyik területére tévednek, ahol fogságba... több»