Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
Sophie rémálma
#22701

thriller

Egy nő tinédzser lánya gimnáziumba jár, ahol a szemétkedő lányok célpontjává válik. Az anyának meg kell állítania a bántalmazást, mielőtt az kezelhetetlenné válik. több»

#22702

dráma | vígjáték

Négy afrikai lánnyal a nyári táborban valami különös dolog történik. Mindannyian testet cserélnek, ám miután minden rendeződik, úgy érzik, be kell számolniuk tapasztalataikról. több»

Behálóz a család
#22703

thriller

Aubrey első éves az egyetemen, és anyagi gondok miatt kénytelen az anyukájával élni, amit nagyon nem szeret. Megismerkedik a Családdal, egy lány közösséggel, akik úgy működnek, mint... több»

#22704

családi

A Timber, a kincskereső csodakutya című családi filmben a Jones család új taggal bővül Timber, a kedves Husky kölyökkutya személyében. A négylábú pont jókor érkezik, ugyanis a... több»

Én kérek elnézést, de ezt még tévében sem.
#22705

akció | western

HBO Max (2024.05.10.) | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Hogy megmentse haldokló édesanyját, Lupe, a mexikói navahó szerelőnő összefog egy törvényen kívüli cowgirllel. Együtt kell átutazniuk a sivatagon, elmenekülniük a bűnözők elől,... több»

#22706

49 Death Ranch  (2020)

horror | thriller

A hetvenes évek Amerikájában járunk, amikor három afroamerikai testvér menekül a hatóságok elől. Útjuk során gyanútlanul a Ku Klux Klan egyik területére tévednek, ahol fogságba... több»

#22707

családi

Karácsony havas éjszakáján a Télapó véletlenül meglovasítja az egyik család kutyáját. A család persze szeretné visszaszerezni házikedvencüket, úgyhogy ezzel kezdetét is veszi a... több»

#22708

49 Je Suis Karl  (2021)

(1)

dráma | romantikus | thriller

Maxi, egy terrorista támadás túlélője csatlakozik Karlhoz, és együtt részeseivé válnak az európai fiatalsági mozgalomnak. A szervezet egyetlen célja, hogy hatalomra törjön. több»

...láttam, és egy szégyenteljes "alkotás". ...mintha a rendező nem abban az országban élne, ahol rendszeresen ölnek és garázdálkodnak az idegenek. ...valahogy fordítva lett feltéve a szemüveg. ...a vége meg Yusuffal, az tömény giccs. ...kár ezért a két óráért.
#22709

49 7 minutes  (2020)

dráma

Jeant, az 55 éves rendőrt saját fia holttestéshez riasztják. A boncolás kimutatja, hogy a srác kábítószer-túladagolásban halt meg, a férfi pedig megfogadja, hogy addig nem áll le,... több»

#22710

vígjáték

Netflix

Martino csalódott a szerelemben. Rómába utazik a nagybácsijához, aki megmutatja neki az élet szenvedélyes és nagyszerű oldalát. több»

Teljesen szórakoztató film, szerethető és érdekes szereplőkkel. Szívmelengető és jókedvű, remélem több emberhez is eljut.
#22711

49 Regényes románc  (2011)

(3)

dráma | romantikus | vígjáték

TV-ben (Filmbox Family, csütörtök 01:33)

Nate Shepherd, a negyvenes évei végén járó író és a harmincas évei elején járó, szexi Jenny Sparks egy menő New York-i étteremben ismerkednek meg egymással. Mindkettőjüknek vacak... több»

Egy egészen kellemes film, viszont eléggé felejthető. Nem ez a legrosszabb alkotás, amit valaha láttam, ebben a műfajban. Azonban azt kell mondjam, hogy Shannon Elizabeth alakítása engem teljesen meglepett.
#22712

49 Lucky Stiff  (2014)

musical | vígjáték

Egy fiatal brit cipőeladó, Harry Witherspoon elviszi halott amerikai nagybátyját Monte Carlóba, még egy utolsót 'mulasson'. Ha teljesíti a nagybácsi kérését, az 6 millió dollárt hagy... több»

#22713

dokumentum

HBO Max

Tíz amerikai pár - akiket saját ágyuk kényelmében örökítettek meg - őszinte interjúkban beszélget nyíltan a romantikáról, a szexről, a bizalomról és a szerelemről. Ez a... több»

#22714

dráma

Natalia harmincéves, egyedül él, egy dizájnstúdióban dolgozik, és a pillanatnak él. Legjobb barátnője Simona, aki éppen elvált. A válás után Simona megpróbálja egyedül folytatni... több»

Kiss Me
#22715

49 Kiss Me  (2014)

dráma

Egy tinédzsert gerincferdüléssel diagnosztizálnak, mely komoly változást hoz életében.

#22716

49 Ciklus  (2012)

(3)

animáció | misztikus | sci-fi | thriller

Netflix

Zavart űrhajós (Jack) egy panelház tetején ébred. Halálos fekete köd közeledik, ami szép lassan felemészti a világot. Nincs hátra sok idő. Jack menekül, keresi a kiutat, a kamera... több»

Rendező: Zoltan Sostai

Szereplők: Mark C. Phelan

Az animáció meglepően jól néz ki, nem sokat vártam e téren ettől a filmtől, de ez kellemes meglepetés volt. A sztori már kevésbé tetszett. Eléggé sablonosra sikeredett, de azt hiszem, ez nem is annyira hangsúlyos. Összességében élvezhető az egész, kicsit kiszámítható, de... több»
#22717

49 Survivors  (2015)

dráma | horror | thriller

Egy halálos vírus tizedeli a Föld lakosságát. Három túlélő mindent megtesz annak érdekében, hogy átvészeljék ezt a nehéz időszakot és túléljék a megpróbáltatásokat.

#22718

vígjáték

Alex és EJtestvérek, de szinte semmi közös nincs bennük. Alex egy egyszerű srác, jó tanuló, aki igyekszik menő lenni a suliban, és lenyűgözni szívének választottját Lo-t, az... több»

#22719

dráma | romantikus

TV-ben (Filmbox Plus, csütörtök 01:33)

Egy fiú és lány megismerkednek és szerelembe esnek egymással. A szokásos történetét? Nem egészen. Ugyanis megismerkedésük estéjén a lány részeg volt, és tudatmódosító szerek... több»

#22720

dráma

Egy örökbefogadott ír–amerikai művész szembesülni kénytelen a múltjával, amikor az összes szülője összegyűlik egy hétvégére. több»