Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
#22701

dokumentum

HBO Max

Tíz amerikai pár - akiket saját ágyuk kényelmében örökítettek meg - őszinte interjúkban beszélget nyíltan a romantikáról, a szexről, a bizalomról és a szerelemről. Ez a... több»

#22702

dráma

Natalia harmincéves, egyedül él, egy dizájnstúdióban dolgozik, és a pillanatnak él. Legjobb barátnője Simona, aki éppen elvált. A válás után Simona megpróbálja egyedül folytatni... több»

Kiss Me
#22703

49 Kiss Me  (2014)

dráma

Egy tinédzsert gerincferdüléssel diagnosztizálnak, mely komoly változást hoz életében.

#22704

49 Ciklus  (2012)

(3)

animáció | misztikus | sci-fi | thriller

Netflix

Zavart űrhajós (Jack) egy panelház tetején ébred. Halálos fekete köd közeledik, ami szép lassan felemészti a világot. Nincs hátra sok idő. Jack menekül, keresi a kiutat, a kamera... több»

Rendező: Zoltan Sostai

Szereplők: Mark C. Phelan

Az animáció meglepően jól néz ki, nem sokat vártam e téren ettől a filmtől, de ez kellemes meglepetés volt. A sztori már kevésbé tetszett. Eléggé sablonosra sikeredett, de azt hiszem, ez nem is annyira hangsúlyos. Összességében élvezhető az egész, kicsit kiszámítható, de... több»
#22705

49 Survivors  (2015)

dráma | horror | thriller

Egy halálos vírus tizedeli a Föld lakosságát. Három túlélő mindent megtesz annak érdekében, hogy átvészeljék ezt a nehéz időszakot és túléljék a megpróbáltatásokat.

#22706

vígjáték

Alex és EJtestvérek, de szinte semmi közös nincs bennük. Alex egy egyszerű srác, jó tanuló, aki igyekszik menő lenni a suliban, és lenyűgözni szívének választottját Lo-t, az... több»

#22707

dráma | romantikus

TV-ben (Filmbox Plus, csütörtök 01:33)

Egy fiú és lány megismerkednek és szerelembe esnek egymással. A szokásos történetét? Nem egészen. Ugyanis megismerkedésük estéjén a lány részeg volt, és tudatmódosító szerek... több»

#22708

dráma

Egy örökbefogadott ír–amerikai művész szembesülni kénytelen a múltjával, amikor az összes szülője összegyűlik egy hétvégére. több»

#22709

dráma | vígjáték

35 évesen Mikel nehéz helyzetben találja magát: munkanélküli, elhagyja a párja, és kiábrándult a baszkföldi életből. Meglepő fordulatot véve elfogadja másodunokatestvére... több»

#22710

49 Blue Queen  (2016)

akció | thriller

Négy ember versenyez egy gyémánt megszerzéséért. A folyamatosan változó perspektívákból elbeszélt történet mintegy mozaikként áll össze a néző előtt. több»

#22711

dráma | romantikus

TV-ben (Film4, csütörtök 01:33)

Clare Fitzgerald, a vezető balerina meglátogatja Bridget nénikéjét Angliában az ünnepek alatt, és találkozik Liammel, a jóképű történésszel, akinek eltökélt szándéka, hogy... több»

#22712

vígjáték

Toto egy igazi jómadár, akinek mindig valamilyen csínytevésen jár az esze. Nem meglepő, hogy amikor egy rangos eseményen tönkretesznek egy értékes szobrot, a gyanú egyből... több»

#22713

családi

Minden kamaszlány arról ábrándozik, hogy saját lova lehessen, de Kristen azok közé a szerencsés 13 évesek közé tartozik, akiknek ez meg is adatott. Kristen és édesapja maguk mögött... több»

#22714

dráma | kaland

Egy francia ügyvédnő vágya, hogy gyermeke lehessen. Egy marokkói utazása során pedig egy fiatal lány váratlanul egy csecsemőt ad a kezébe, majd hirtelen eltűnik.

#22715

vígjáték

Sonny és Archie, a két feltörekvő maffiózó a Ma becenévre hallgató maffiafőnök ügyeit intézik. Begyűjtik a védelmi pénzt, kiiktatnak néhány riválist. Mindeközben bizonyos... több»

#22716

49 X emelet  (2016)

rövidfilm

Két középkorú nő együtt utazik az áruház liftjében, amikor az váratlanul elakad. Az egyikük mindent megpróbál, hogy kiszabaduljanak, végignyomkodja az emeletek gombjait, az ajtót... több»

#22717

dráma | misztikus | thriller

Netflix

Mona folyamatosan küzd a szüleivel való ellentétek miatt. A nő képtelen maga mögött hagyni múltját, ráadásul a jövője is egyre bizonytalanabbá kezd válni. több»

#22718

dráma

A világ egyik legjobb játékának feltalálója egy megszállot zseni, de megszállottsága nem csak a játékokra korlátozódik, van ugyanis egy lány is a képben... több»

#22719

49 Jéghideg  (2023)

(4) (1)

dráma | krimi | thriller

Odinn egyedülálló szülőként neveli lányát. Rövidesen egy fiatalkorúak börtönében történt halálesetek több évtizedes történetébe ássa bele magát. Ahogy egyre mélyebbre jut,... több»

Nagyon erős hangulatú film, aminek meg van a saját tempója. Szerintem rá kell hangolódni, hogy élvezni lehessen.
#22720

vígjáték

Quyen, a botrányos viselkedésű tévés műsorvezetőnő a vőlegénye szülővárosába utazik, azt remélve, hogy le tud leplezni valami nagy titkot. Ám arra még ő sem számít, hogy több... több»