Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#22901

horror | misztikus | thriller

Ebben a dokumentumfilmben egy filmes stáb több brutális gyilkosságot próbál felgöngyölíteni, amelyeket Black Water gyilkosságoknak is hívnak. Ahogy elmélyednek a történetben,... több»

#22902

horror

Egy bűnöző egy távoli vidéki fogadóban keres menedéket, nem sejtve, hogy a környék erdőit kiéhezett vérfarkasok lakják.   több»

Nekem tetszett, csak a véfarkasokat megcsinálhatták volna jobban. Helyenként egyenesen béna volt a mozgásuk. A vicces, humoros részek hol betaláltak, hol nem. De azért néha felnevettem. Szerintem nem volt ez egy rossz próbálkozás, mondjuk úgy sem, hogy egy-két részletet pofátlanul... több»
#22903

vígjáték

John és Elissa tökéletes házasságkötése váratlan fordulatot vesz, amikor egyetemi éveikből ismert barátjuk alaposan felönt a garatra.

Na jó, tisztázzunk valamit. Ha leülsz megnézni egy filmet, aminek ez a címe, nem biztos, hogy valami komoly és minőségi filmet akarsz látni, de azért ennél már tényleg nem sokkal lehet lejjebb menni. Borzasztó film, de tényleg!
#22904

48 Az Úr napja  (2020)

(4)

dráma | horror | thriller

Netflix

Egy, a múltja bűnei miatti démonokkal küzdő papot megkeresi réga barátja, és arra kéri, hogy segítsen a lányán, akit megszállt az ördög.  több»

Tetszik, hogy a film remekül játszik a valós és valótlan határán, amihez nem ad túl sok kapaszkodót, így a nézőnek magának kell megfejtenie, hogy pontosan mit is néz.
#22905

48 Alive  (2019)

horror | thriller

Egy súlyosan megsebesült férfi és nő egy elhagyatott szanatóriumban ébred fel, ahol szembesülnek a ténnyel, hogy szabadságuk kulcsa a szadista gondnok kezében van, aki egyben az... több»

#22906

dráma

Emiliano megpróbál filmrendezői szemmel tekinteni életére, hogy megpróbálja mindennapjait értelmezni. több»

#22907

horror | thriller

Egy tizenöt éves srácot egyre többet zaklatják iskolatársai. Egy alkalommal kegyetlenül megverik a fiút, mire bosszút fogad és gonosz erőket szabadít el. több»

#22908

romantikus | vígjáték

Ben eljegyez egy szép lányt, de hirtelen visszatér a középiskolai bálványa.

#22909

48 The Outback  (2012)

animáció | családi | kaland

Egy hős koala megmenti barátait a rettegett krokodiltól. több»

Véleményes szerelem
#22910

romantikus

Kai és Alana fülig szerelmesek, de az egyetem, majd később a munka miatt Alana elköltözik Chicagóba. A távkapcsolat nem működik, és végül szakítanak. Évekkel később Alana befutott... több»

#22911

dráma | kaland | krimi | thriller

A Kegyetlen vakáció című krimiben Kaitlin és barátnője, Matty vakációzni megy San Diego-ba. Egy buli után azonban a két lánynak nyoma vész. Kaitlin édesanyja nem hagyja annyiban a... több»

Szerintem nézhető film, bár a végén az anyuka véletlenül rátalál a lányára, a fezültséget végig fokozzák, és sokáig nem lehet tudni, mi is történt. Azt a tehetetlenséget, amit ilyenkor érezhet egy szülő, azt egész jól megragadták.
#22912

thriller

A tökéletes élettel rendelkező William látszólag boldog házasságban él feleségével, ám titokban csalja az asszonyt - annak húgával. Egyszer azonban minden titokra fény derül... több»

#22913

akció | sci-fi

A Road Wars történetének középpontjában egy férfi áll, aki amnéziásan ébred fel egy vírus sújtotta posztapokaliptikus világban, azonban egyedül nincs esélye az életben maradásra.... több»

A jobb átlaghoz tartozik, főleg azoknak jöhet be, akik szeretik a zombis, apokaliptikus tematikájú filmeket. Semmi extra, de nem hagy kellemetlen utóérzést sem a nézőben.
#22914

48 Raven's Touch  (2015)

(1)

dráma

Egy leszbikus szerelem története a veszteségről és az érzelmi sebek begyógyulásáról. több»

Mindenki kímélje meg magát ettől a filmtől, hacsak nem nagy Dreya Weber rajongó, mert akkor neki esetleg egyfajta kielégülést okozhat a film, de amúgy senkinek. Ha valaki, mint légtornász kíváncsi rá, akkor inkább nézze meg a The Gymnast című filmjét. Az is legalább olyan... több»
#22915

dráma | életrajzi

A film története szerint két szívtipró, Corey Feldman és Corey Haim élete örökre megváltozik, amikor megismerik a showbiznisz sötét oldalát... több»

#22916

48 Trust  (2021)

dráma | romantikus

Brooke és férje egy galériát vezetnek New Yorkban. A párnak az unalmas hétköznapokban egy nem várt kísértéssel kell szembesülnie. több»

#22917

horror

A film története szerint kitört a harmadik világháború, amely során az amerikai kormány megkezdte az Army Bacon ("szalonna hadsereg") hadműveletet. Az Army Bacon kísérletek során... több»

Bajuszos nő, félig disznó, félig ember mutánsok, nem bírtam végignézni. Amúgy is igazából, amiben Trejo szerepel, az általában egy hulladék. Arról kellett volna filmet csinálni, hogy hogyan forgatták le ezt a szemetet, szerintem az sokkal szórakoztatóbb lett volna, mint a film.
#22918

48 Z Storm  (2014)

akció | krimi

A film Hongkong történelmének legnagyobb pénzügyi csalási kísérletét mutatja be, amit a hongkongi kormány ellen akartak végrehajtani, mely Hongkong teljes lakosságát érintette volna. több»

#22919

48 Stay  (2013)

dráma

Abbey (Taylor Schilling) és Dermot (Aidan Quinn) Írországban próbálják megtalálni a saját útjukat, boldogságuk azonban gyorsan véget ér, amikor Abbey rájön, hogy terhes. Dermot, a... több»

#22920

horror | thriller

A vallásos családból származó Alejandro Duran célja mindig is az volt, hogy pappá szenteljék. Egy nap azonban egy titokzatos dobozra bukkan, amelyből egy gonosz démon tör elő, hogy... több»