Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#23821

rövidfilm

A rövidfilm párbeszédek nélküli avantgárd kísérlet az embert körülvevő világ hangjainak bemutatására.

Rendező: Dietmar Brehm

Good Ol' Boy
#23822

családi | vígjáték

1979 őszén egy család Indiából Amerikába érkezik, és hamar megismeri a helyi kultúrát. Egyikükre rátalál az első szerelem is, melyet sosem lehet feledni.  több»

#23823

musical

A film középpontjában két fiatal és a barátaik állnak, akik szerveznek egy 48 órás táncversenyt, hogy megmentsék a mindenki által szeretett Kapitány hajóját.

Kéz a kézben - Down-szindróma
#23824

dokumentum

Szeretet A szeretet a mindenem, Mindenünk a szeretet. De amit szeretünk az az érzelem. Szeretjük, hogy az élet szép. Az életet szeretjük, mert az élet is szeret minket. Az élet egy... több»

Virtuózok _ Múltidéző
#23825

zenés

Magyarország első és egyetlen klasszikus zenei tehetségkutató műsora, a Virtuózok 2014-ben debütált, és hamarosan már a negyedik széria szereplői kerülnek a képernyőre. Az előző... több»

133 nap - A Tanácsköztársaság története
#23826

dokumentum

A dokumentumfilm az 1919. március 21 és augusztus 1-e közötti időszakot elemzi. sokféle információ látott napvilágot a Tanácsköztársaság 133 napjáról. Voltak évtizedek, amikor... több»

Rendező: Borsody István

Magyar filmek új köntösben
#23827

dokumentum

Péntekenként azokat a filmlaborban digitálisan restaurált filmklasszikusokat sugározzuk, amelyek a Filmalap nemzeti filmörökség felújítási programja keretében nyerték vissza a lehető... több»

Kötél a mélyben
#23829

dokumentum

Bettelheim Bernát orvos, hittérítő és bibliafordító 8 évet töltött Okinawa szigetén. Tevékenységének emléke, hatása még 170 év után is jelen van nem csak a szigeten, de egész... több»

Rendező: Pozsgai Zsolt

Megbélyegzetten – 1968
#23830

dokumentum

Mit ér az az ember, aki 1968-ban volt 14 éves és lázadó kamasz. László és barátai egy levélben fellázadtak a rendszer ellen, ami igazából gyerekcsíny volt, bár ők akkor komolyan... több»

Rendező: Varga Ágota

Kisdumások
#23831

A Heti Hetes sztárja, Hajdu Steve teszi fel ügyeletes nagybácsiként a hét aktuális kérdéseit, amire négy 6 és 10 év közötti kisdumás válaszol. több»

Koncert a Schönbrunni kastélyból
#23833

zenés

Immár hagyománnyá vált, hogy minden év nyarán a Bécsi Filharmonikusok világhírű szólistákkal együtt nagyszabású szabadtéri hangversenyt adnak a Schönbrunni Kastély parkjából.... több»

A thai mentőakció
#23834

dokumentum

Thaiföld északi részén egy messzi barlangban rekedt iskolai focicsapat és a barlangi mentők szívszorító története, akiknek hihetetlen versenyt kellett futniuk az idővel. több»

És feltárult a világegyetem
#23835

dokumentum

25 évvel ezelőtt indította el a NASA a csillagászat egyik legambiciózusabb projektjét, a Hubble űrteleszkópot. Amikor először küldött képeket vissza a Földre úgy tűnt, hogy az... több»

A jégkorszak elveszett bestiái
#23836

dokumentum

Phil Torres és Dr. Tori Herridge nekivágnak Szibériának, a történelem eddigi legnagyobb jégkorszaki ásatásának, feltárva a több ezer éve felszín alatt lévő állatok maradványait. több»

Focus RS: A hétköznapi szupersportkocsi
#23837

dokumentum

A Ford RS gépkocsijai izgatott rajongók egész táborát gyűjtötte össze az 1960-as évek óta. Most első alkalommal egy forgatócsoport különleges engedélyt kapott arra, hogy... több»

#23838

horror | musical | vígjáték

Egy nőnek elege lesz erőszakos férjéből, és megöli őt. Azonban elégedetlen azzal, ahogyan a férfi meghal, ezért egy feltámasztó klinika segítségével újra életri kelteti a... több»

A phaisztoszi korong titka
#23839

dokumentum

Lehetséges, hogy a phaisztoszi korong csupán egy jól sikerült hamisítvány? Eredete heves vitákat váltott ki már felfedezésekor, 1908-ban is. Többen – köztük Jerome Eisenberg... több»

Muzsika mix
#23840

NA Muzsika mix  (2015)

zenés

TV-ben (Muzsika TV, csütörtök 01:33)

Zenés klipek, az ország – világ legismertebb előadóitól műfajtól függetlenül. több»