Filmek

Legjobb filmek 2016-től 2016-ig

Saját filmes lista készítése
#29361

akció | thriller

A fiatal Riley Hollywoodban próbál állást találni, de nem kap szerepeket. Megismerkedik egy bűnözővel, akivel kiforralnak egy veszélyes tervet, hogy gyorsan meggazdagodhassanak. több»

Jelbeszéd - Portréfilm Sára Ernő tervezőgrafikusról
#29362

életrajzi

Bár fiatalon Svájc legnagyobb művészeti intézményének megbecsült munkatársa lehetett, mégis inkább hazatért, így a magyar tervezőgrafika világszerte ismert, kiemelkedő... több»

Rendező: Keserű Judit

Börtönárvák
#29363

dokumentum

A dokumentumfilm börtönben ülő anyák és gyermekeik kapcsolattartásának nehézségeit mutatja be egy olyan börtönben, melynek vezetői fontosnak tartják elősegíteni a reintegrációt.... több»

Állatok a hóban
#29364

dokumentum

A természetfilm-készítő, Gordon Buchanan egy fagyos csodavilág lakóit mutatja. Olyan állatokat, akiknek a teste, szervezete és életmódja alkalmazkodott az Északi-sark zord... több»

Rendező: Sally Thomson

#29365

Az 1920-as évek Buenos Airesében a tangósztár, Carlos Gardel rengeteg nő fejét elcsavarta, köztük Wakefield bárónőét is. A következő évtizedben Gardel Párizs felé veszi az... több»

Gigantic
#29366

NA Gigantic  (2018)

animáció | családi | fantasy | kaland | musical | vígjáték

A Gigantic kutatói egy tizenéves kalandort követnek, amikor felfedezik a felhőkben elrejtett óriások világát, miközben találkoznak Inával, egy 60 láb magas tíz éves kislánnyal, aki... több»

#29367

dráma | horror | thriller

A film története szerint egy kegyetlen gengsztert, aki apjának gonosz szellem kísért, elárulják. ,A férfi kegyetlen bosszúhadjáratra indul, ám ezen a pokoli úton a járulékos... több»

#29368

dokumentum | dráma | életrajzi

A film egy olasz fiú történetét dolgozza fel, aki egy indiai börtönből próbál kiszabadulni.

Rendező: Adriano Sforzi

Boku no saboten
#29369

dráma

Egy fiatal alkalmazott gyűlöli a főnöknőjét, de lassan megismeri annak női oldalát, és kialakul benne a vonzalom. több»

#29370

akció | kaland | misztikus

A film története szerint egy fiatal smaragdbányásznak sikerül elmenekülni egy hatalmas drágakővel. A szökés során bejárja Kolumbia vadregényes tájait, nyomában az üldőzőivel. több»

Amira
#29371

NA Amira  (2021)

dráma

Amira váratlanul szembesül azzal a ténnyel, hogy az apjának gondolt személy terméketlen, ezért elkezdi keresni a biológiai apját, miközben az addig szépen felépített világa és... több»

#29372

dráma

Egy korrupt rendőrtisztet utolér a múltja, amikor az autóját valaki megbütyköli, és arra kényszerül, hogy egy sor követelésnek tegyen eleget. több»

#29373

dráma

Miután Sam úgy dönt, hogy visszavonja a vádakat megerőszakolójával szemben, testvérei összegyűlnek, hogy kézbe vegyék a dolgokat. több»

Így készült: Szabó István a Zárójelentés című filmje
#29374

Stephanus professzort (Klaus Maria Brandauer) váratlanul nyugdíjazzák. A doktor még nem szeretne elszakadni hivatásától, így elbúcsúzik kórházi kollégáitól, hazaköltözik a... több»

#29375

dokumentum

A józsefvárosi lutheránus egyház lelkésze, Bolba Márta amellett, hogy rendszeresen lát el karitatív feladatokat, a társadalmi egyenlőségben is töretlenül hisz. Lelkészi teendői a... több»

Rendező: Takács Mária

Szereplők: Bolba Márta

#29376

NA Gunner  (2024)

akció

A Halálos iramban alkotójának legújabb akciófilmje, amelyben egy családapa megpróbálja megmenteni fiait, Luke-ot és Travis-t egy veszélyes drogbandától. több»

The Wê Anthology
#29377

dokumentum | kaland

Ebben a dokumentumfilmben egy 4 darab festményből álló képsorozat karakterei elevenednek meg és tárják fel képzeletbeli életük titkait. több»

A vádlott vádló
#29378

dokumentum

Filmünk Nagy Imrére halálos ítéletet kimondó bíró, Vida Ferenc életéről szól. A később húsz embert kivégeztető vérbíróra 1942-ben kértek halálos ítéletet hűtlenség vádja... több»

The Best Man Wedding
#29379

NA The Best Man Wedding  (2016)

(1) (2)

romantikus | vígjáték

A Holtunkinglan (The Best Man) franchise harmadik részében visszatérnek a régi szereplők, ezúttal egy váratlanul jött esküvőnek köszönhetően gyűlik össze a kis csapat.

Rendező: Malcolm D. Lee

Láttam a filmet és nagyon tetszett! Végre egy olyan film, amit teljes egészében végig lehetett nézni!
#29380

családi | vígjáték

Amanda egyedülálló anyukaként neveli a fiát, és hogy biztosítsa a jövőjét, egy ravasz tervet eszel ki, amelyhez talán még a karácsoniy ünnepek zsongása is kapóra jöhet. több»