Filmek

Legjobb filmek 2016-től 2016-ig

Saját filmes lista készítése
A Szalven szörnyetege
#29441

dokumentum

A Tibetben eredő és az Andamán-tengert Mianmar területén elérő Szalven Ázsia egyik utolsó természetes állapotú, az emberi beavatkozásokat eddig szerencsésen elkerülő nagy folyója.... több»

Boszorkányüldözés Salemben
#29442

dokumentum

Új-Anglia, 1692: vallási hisztéria fertőzi meg az embereket a kisvárosban, Salemben, és kegyetlen embervadászatot okoz. Az Egyesült Államok történelmének egyik legsötétebb fejezete... több»

#29443

családi | dokumentum | dráma | életrajzi | rövidfilm

A dokumentumfilm a rendező egy észak-spanyolországi temetőben nyugvó nagyapja maradványainak exhumálását kíséri nyomon.

Rendező: Ruth Somalo

Sandringham – Királyi karácsony
#29444

dokumentum

A dokumentumfilm, amely minden mozzanatát bemutatja annak, hogy miként ünnepli a királyi család a karácsonyt a sandringhami kastélyban. A katonás pontossággal levezényelt és... több»

Elefántok: évezredek vándorai
#29445

dokumentum

Az elefántoknak a világ minden táján nap mint nap keményen meg kell küzdeniük a túlélésért. Kenyától Indiáig és Maliig hosszú és kimerítő vándorutakat tesznek a vízért és a... több»

#29446

thriller

Matt és Olivia randizgatnak, teljesen egymásba vannak zúgva és most éppen hallucinogén drogokkal kísérleteznek. Szerencsétlenségükre a Lake Motel pszichopatájának áldozataivá... több»

#29447

NA Remain  (2016)

dráma | rövidfilm | sci-fi

Egy naiv fiatal lánynak és az anyjának harcolnia kell a túlélésért egy katasztrófa sújtotta világban.

The Lost Wife
#29448

dráma | romantikus

Egy lengyel művészeti tanulmányokat folytató fiatal lány szerelembe esik legjobb barátjának a bátyjával. A bimbózó románcot azonban kettétöri a német csapatok inváziója, s a... több»

Rekindle
#29449

NA Rekindle  (2019)

akció | fantasy | sci-fi | vígjáték

A film története szerint egy fiatal lány azt tervezi, hogy véghezviszi a világegyetem legnagyobb lopását. több»

Rendező: Callum Stamp

#29450

dráma

A film története szerint egy bankrabló túszul ejt egy jógaoktatót a saját lakásában. több»

#29451

dráma

Egy férfi egyre inkább tart a vírustól, miközben a felesége egészségügyi dolgozóként küzd a járvány ellen. több»

Where No Jedi Has Gone Before
#29452

rövidfilm | sci-fi

Egy Star Wars rajongó férfi megpróbál jó benyomást gyakorolni ázsiai barátnője szüleire, de a két kultúra összeütközésbe kerül egymással. több»

A holdra szállás
#29453

dokumentum

1969 júliusa. Amerika történelmet ír: elsőként küld embert a Holdra. A magával ragadó dokumentumfilm olyan erővel tárja elénk ezt a nem mindennapi történelmi pillanatot, hogy szinte... több»

#29454

dráma | életrajzi | vígjáték

Napjainkban amikor az emberek a Hitetlenkedők völgyében élnek, van egy lány, aki a Lelkesítők tengerén hajózik és a kitartás élő példája. ​ Fannynak gyermekként az orvosok csak... több»

#29455

horror

Néhány ember egy kis motelben talál menedéket a semmi közepén, amelynek egyetlen megkülönböztető jegye a Rejtélyes Hely régi romjai, ami egy régóta bezárt, különös metafizikai... több»

Notre Dame: Versenyfutás a lángokkal
#29456

dokumentum

2019. április 15-én, a nagyhétfői szentmise alatt a párizsi Notre-Dame kigyulladt. A világhírű székesegyház tetőterében gyorsan terjedtek a lángok, a tűzvészt a tűzoltóknak csak... több»

Hozzád sóhajtunk – 100 év
#29457

A film két ének (Pál István juhászemberé és Szabados György zeneszerzőé) közé kifeszített fohász. A 100 év mementójaként csöndes emlékképek lassú verse "megmozdított"... több»

Rendező: Bicskei Zoltán

Mindörökké hoki
#29458

dráma | sportfilm | történelmi

A 17 éves William iskolája hokicsapatának sztárja, karácsony közeledtével azonban némileg demotiváltnak érzi magát, főleg mióta edzője kritizálni merészelte őt azért, hogy nem... több»

David Copperfield
#29459

dráma

Charles Dickens klasszikus regényéből készül a film. David Copperfield születése előtt apja meghal, így anyja egyedül neveli. Élete első 9 éve boldogan telik, míg nem feltűnik Mr.... több»

A világ legnagyobb tigriscápája?
#29460

dokumentum

Szemtanúk beszámolója szerint Francia Polinézia egy távoli lagúnájában egy szokatlanul nagyra nőtt tigriscápa vadászik. A hír hallatán Kori Garza tengerbiológus és Andy Casagrande... több»