Filmek

Legjobb filmek 2001-től 2010-ig

Saját filmes lista készítése
#36461

akció | sci-fi | thriller

Oroszország fölött lelőnek egy ufót. Az egész világ feszülten figyeli az eseményeket, és amikor kiderül, hogy az oroszok fegyvert akarnak gyártani a földönkívüli technológia... több»

Képtelen vagyok eldönteni, hogy akkor mindezt most komolyan gondolták-e a készítők, vagy csak valamilyen "nézhetőbb" trash filmet akartak összehozni. Végül is talán mindegy, hiszen nézhető a film, csak épp borzasztóan érdektelenségbe fullad már az első negyed óra után.
#36462

25 Kill Mode  (2020)

akció | sci-fi

A nem túl távoli jövőben egy szabadságharcos újra felveszi a fegyvert, miután szörnyű titkokra döbben rá egy vállalattal kapcsolatban, amely a teljes világot uralja. több»

#36463

25 Red Eye  (2017)

horror

Négy jó barát egy helyi legenda felkutatására indul Nyugat-Virginában. A céljuk, hogy megfelelően dokumentálják az eseményeket, és végre tiszta vizet öntsenek a pohárba. Vajon... több»

#36464

25 The Luring  (2018)

horror | thriller

The Luring horror egy olyan férfiról szól, aki visszatér abba a családi nyaralóba, ahol tizedik születésnapján gyilkosság történt, remélve, hogy végül megoldja az évek óta a... több»

#36465

thriller

A Hollywood Hillsben folytatott tini medencés buli elvadul, amikor Sirena 18. születésnapi partiját tartja. Mindenki nagyon jól érzi magát, még a lány barátja is, akit Sierra minél... több»

Fegyencjátszma
#36466

akció

Whitmeyer szenátor unokáját meggyilkolták a hírhedt Doscher Állami Börtönben, Kaliforniában. John Woodrow, egy öbölháborús állatorvos gondoskodik az ügy kivizsgálásáról. Woodrow... több»

#36467

25 Streets of Legend  (2003)

(3)

akció | dráma

Az illegális autóversenyekben résztvevő Quattro és Noza között szerelem szövődik. több»

#36468

akció

Telekom TVGO

Miután John Cutter egy sikertelen mentőakció során elveszíti a teljes csapatát, a hadseregtől is elbocsájtják. Három év után azonban ismét egy új és titkos megbízást kap. több»

Nagyon egyedi film, szerintem paródiája a lövöldözős akciófilmeknek és sokszor parodizálja önmagát.
#36469

dráma

Tom Hatcher tűzoltóként annak áldozza az életét, hogy másokét megmentsen. Feleségén azonban mégsem tudott segíteni, miután a nő elveszítette a küzdelmet a rákkal szemben. Most... több»

#36470

25 Lost Woods  (2012)

akció | sci-fi | thriller

A film egy kisebb baráti csoportról szól, aki eldönti, hogy egy elveszett erdöben kirándulnak. Független attól, hogy a helybeli seriff felhívja figyelmüket az erdöben lévö veszélyre,... több»

#36471

25 Pickaxe  (2019)

horror

Egy egy kisváros lakói sikeresen megszabadultak egy sorozatgyilkostól, akinek holtestét ismeretlen helyre temették el. Évekkel később néhány tinédzser újra megkísérti a sorsot, és... több»

#36472

horror

Dom és Kristin közös jövőjüket építik és ehhez az első lépésük egy közös otthon megteremtése! A barátjaik és a család segítenek is mindenben a ház körül, de arra senki nem... több»

#36473

25 Clownface  (2019)

horror

Egy brutális sorozatgyilkos, akit csak "Clownface"-ként ismernek, terrorizálja egy kisváros lakóit. több»

#36474

horror | thriller

Egy családi karácsony vérfürdőbe torkollik, mikor az apát és a szeretőjét meggyilkolják. A férfi tizenéves fiát gyanúsítják és elmegyógyintézetbe zárják, ahonnan tizenöt év... több»

#36475

horror | sci-fi | vígjáték

Mutáns patkányok szedik az áldozataikat egy kempingben. Úgy tűnik, az inváziót már nem lehet megállítani... A túlélés kulcsa az összefogás, de vajon nem túl késő már? több»

#36476

25 Dead South  (2016)

akció | dráma | horror | thriller

Az amerikai polgárháború idején két vámpír feltámad, és visszakövetelik földjüket egy békés kisváros lakóitól. több»

#36477

horror | vígjáték

Egy férfi válása után horgásztúrát tervez haverjaival. Nem is gondolná, hogy volt felesége is ott lesz új párjával. Egyszer csak furcsa hangokra lesznek figyelmesek. Megjelenik Peter... több»

#36478

25 Reap  (2018)

horror

Egy partin feltűnik egy hívatlan vendég, és közli a résztvevőkkel, hogy éjszaka meg fognak halni. több»

#36479

vígjáték

Čeněk Dobešek, a prágai orvos elégedetten éldegél csinos és fiatal feleségével, ám amikor elvállal egy afrikai munkát, minden megváltozik. több»

#36480

25 Seekers  (2016)

(2)

horror

A négy kincsvadász, Mike, Eileen, Sarah és George ezúttal Lengyelország erdeiben igyekszik izgalmakat és titokzatos kincseket felkutatni. A csoport egy elhagyatott szállodára bukkan, s... több»

Nem az a klasszikus horror, nem is az a gagyi. Valahol a kettő között van, de aki szereti a műfajt, az egészen biztosan élvezni fogja!