Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
Rémálom az Everesten: a nepáli földrengés
#36562

A lélegzetelállító Himalája évről évre százezreket vonz Nepálba. Ez a természeti csoda azonban tud pusztító is lenni. 2015 áprilisában heves földrengés és azt követő... több»

Vad Costa Rica
#36563

dokumentum

Fedezzük fel a világ ökológiai szempontból egyik legváltozatosabb országát, Costa Ricát benépesítő fantasztikus élőlényeket, például a rejtőzködő ocelotot és pumát! Van egy... több»

Rendező: Ian Marsh

Concorde: Verseny a hangsebesség felett
#36564

dokumentum

Ez itt a Concorde lenyűgöző, ugyanakkor tragédiáktól sem mentes története, mely magában foglalja a hangsebesség eléréséért folytatott nemzetközi küzdelmet, valamint a gép első... több»

#36565

NA Cigarette  (2016)

rövidfilm | thriller

Egy nő a randevú után felhívja a férfit a lakására, és meglepetés sztriptízt rendez neki.

Vad Tajvan
#36566

NA Vad Tajvan  (2018)

dokumentum

A Ráktérítőn fekvő Tajvanon a trópusi tengerpartoktól a buja erdőkig és a hósapkás hegyekig minden adott, ami egy földi paradicsomhoz kell... több»

#36567

dokumentum

Milyen globális menüt fogyasztunk nap mint nap? Honnan érkezik az ételünk? Mennyire tudatosak a fogyasztók? Mi a helyzet Európában? Mi történik a valaha agrárnagyhatalomként számon... több»

Rendező: Novák Tamás

#36568

dráma | rövidfilm | vígjáték

A film cselekménye 2021-ben játszódik, amikor a 13. és a 14. alkotmány-kiegészítés már nincs érvényben.

Az igazság a fittségről
#36569

dokumentum

Michael Mosley újságíró olyan tudósokkal állt össze, akiknek legújabb kutatásai a feje tetejére állítják a legáltalánosabb fitneszigazságokat. Fényt derítenek arra, hogy az... több»

#36570

animáció | kaland | rövidfilm

Netflix

Egy önző macska (Pud) és egy szerető, hiperaktív kutya (Ham) egy nap arra ébrednek, hogy a gazdájuk és MINDEN ember eltűnt a Földről. A két háziállat kétségbeesetten keresi a... több»

Supersong - Special
#36571

zenés

A SuperSong egyedülálló lehetőséget kínál ambíciózus zeneszerző palántáknak és zenerajongóknak, hogy egy csapásra ünnepelt világsztár válhasson belőlük. A 2014-es FIFA... több»

Sör – Kultusz és kultúra
#36572

dokumentum

A dokumentumfilm betekintést nyújt a sörfőzés történetébe, mely több ezer évre tekint vissza. Megismerkedhetünk a hagyományos sörfőzéssel, a sörfajtákkal és a legújabb... több»

KFT Ufoshow
#36573

NA KFT Ufoshow  (2014)

dokumentum

A KFT zenekar a 30. születésnapját 2011. december 28-án a Budapest Sportarénában ünnepelte. A helyenként sci-fi hangulatú koncertet lenyűgöző méretű és képi világú vetítés,... több»

Moving
#36574

NA Moving  (2016)

dráma | rövidfilm | vígjáték

Egy pár szakít, és a barátaik összefognak, hogy segítsenek nekik kiköltözni régi helyükről. több»

Testközelben - Bencsik István szobrászművész - A torzó teljessége
#36575

Bencsik István nemcsak alkotásai invenció- és formagazdagsága, hanem a hatvanas évek közepétől többek között a legendás Fiatal Képzőművészek Stúdiójának elnökeként végzett... több»

Rendező: Dala István

Patria Nostra - '56-os menekült kamaszok a Francia Idegenlégióban
#36576

dokumentum

Az 1956-os forradalom leverése után sok ezer magányos kamasz sodródott köztük vagy ötszáz fiú, akiknek többsége már itthon is harcolt, majd pár év múlva beállt a Francia... több»

Rendező: Nóvé Béla

#36577

családi

Steve Bellafiore egy 17 éves középiskolás végzős srác, aki úgy dönt, elindul a Kongresszus egy székéért, hogy megóvja szeretteit. több»

A Buckingham palota
#36578

dokumentum

A Buckingham-palota a brit királyi család diplomáciai kapcsolatainak színtere, házasságkötéseik helyszíne, az a hely, ahol a királyi pompa és fényűzés leginkább megmutatkozik. De a... több»

#36579

horror

A paranormális jelenségek néhány rajongója a posztapokaliptikus világban kimerészkedik a szabadba, ám a COVID-járvány miatti elszigeteltség egyre nehezebbé teszi számukra a rémálmok... több»

#36580

dráma | thriller

A film cselekménye valós és lelkiismeretlen drogkísérleteinek idején, az 1960-as évek elején játszódik, és Ford Strauss, a zseniális pszichiáter útját követi, akinek erkölcsi és... több»