Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  

Filmek

Legjobb játékfilm filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
A galamb papné
#1

dráma | játékfilm

A gáti református pap, Pap Énók házasodik. Eljegyezte a méltóságos kisasszonyt, malomszegi és zádori Zádor Icát. A húsvéti „papnéválasztó bálon” Énók harmincöt gáti lány... több»

#2

NA LogIn  (2013)

játékfilm

A LogIn című vígjátékban Janka miután eltemette férjét, regisztrál egy társkereső portálon, és megismerkedik Tamással, akinek lánya egy szerelmi affér miatt öngyilkos lett. A... több»

#3

NA A répa  (2013)

(1)

játékfilm

Andrej talál egy óriás méretű répát, de a helyi atomreaktor kutatóinak is szemet szúr az óriászöldség. Andrej bármire képes lenne, hogy végre enni adjon családjának. Bármire! A... több»

A kezdő képsorok a mindenki által ismert, klasszikus orosz népmesét idézik, a nyugtalanító zene, a szürkeség, a szereplők szótlansága és az arcukra kiülő közöny azonban sejteti, hogy nem fog vidám véget érni a történet. Erős hatású rövidfilm, aminek minden egyes pillanata... több»
A pingvin konstrukció
#4

játékfilm | rövidfilm

Szabadi élete egy csapásra jóra fordul. Már csak az a kérdés, hogy Cili visszajön-e hozzá a zsiráfoktól.

Brigád
#5

NA Brigád  (2013)

játékfilm | rövidfilm

Dublin, Irország, 2013. A kelet-európai vendégmunkásoknak brigádvezetőt kell választaniuk maguk közül. Úgy tűnik azonban, hogy semmi sem változott sem a társadalomban, sem az... több»

Indián
#6

NA Indián  (2013)

játékfilm | vígjáték

Lantos Tamás (Gémes Antos) egy kiégett, egyslágeres ex-popsztár, akinek egy késő őszi napon elege lesz a nagyvárosi bénázásból és úgy dönt, nyom egy nagy "reset", és újrakezdi az... több»

Grimasz
#7

NA Grimasz  (2013)

játékfilm | rövidfilm

Lajos a szószok szerelmese. Általában magányosan hirdet az aluljáróban. Semmiről nem szól az élete. Semmi nem éri. Senki nem foglalkozik vele. Azonban ma minden megváltozik, mert... több»

Prágai hétvége
#8

játékfilm | rövidfilm

Janó, Lacika és Jóska jó barátok, egy kis faluban élnek a Mecsek déli lejtőjén, közel a határhoz. Kényelmes biztonságban tengetik mindennapjaikat, nem számolva semmiféle... több»

Turiszt
#9

NA Turiszt  (2013)

játékfilm

Míg Cicuka és Laci párkapcsolata hadilábakon áll, Xiuxiut és Leet 10.000 km távolságból vonzza egymáshoz valami megfoghatatlan erő. Egy poros kisváros vasárnap délutáni nyugalmát... több»

Rendező: Szabó Szonja

Szereplők: Petrik Andrea, Elek Ferenc