Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#37981

dráma

A disztópikus jövőben egy fiatal lány úgy dönt, hogy segít egy alkimistának megváltoztatni a dolgok rendjét. Mikor a mindenható Superior Chain Company tudomást szerez a dologról... több»

#37982

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilm Guatemala színes és varázslatos kultúrájába kalauzol minket.

Rendező: Luis Ara

A mítoszteremtő Samu Géza
#37983

életrajzi

A fájdalmasan fiatalon elhunyt szobrászművész a XX. század képzőművészetének egyik legkülönlegesebb tehetségű alkotója volt. A film megidézi alakját, élettörténetét, a... több»

Rendező: Medgyesi Gabriella

Animax Musix 2016 Osaka
#37984

zenés

A 2016-os Osaka-i könnyűzenei fesztiválról készólt koncertfilm. több»

Izland, a veszélyek országa
#37985

dokumentum

Megismerjük az embereket és állatokat, melyek Izland vad szigetét otthonukká tették, amint a vulkáni kitörések állandó veszélyének vannak kitéve. Ebben az igen robbanékony évben... több»

Luxus játékok
#37986

dokumentum

Az Egyesült Királyságban évente átlagosan 175.000 Ft-nak megfelelő összeget költenek el ajándékokra, gyermekenként. Ez a világon a második legmagasabb összeg, mindössze Ausztrália... több»

#37987

dráma | romantikus | sci-fi | thriller

Penny, egy rózsaszínű hajú lány beleszeret egy zaklatójába, Mirába. A drogok világában azonban az álmok és a valóság elkezdenek összemosódni.

Coldplay: Élőben Sao Pauloból
#37988

dokumentum

A Coldplay napjaink egyik legnépszerűbb rockbandája. A koncertfilmet A Head Full of Dreams címet viselő világkörüli turné brazíliai állomásán, Sao Pauloban rögzítették 2017-ben. A... több»

Rendező: Mat Whitecross

A főnök meg én meg a főnök
#37989

Truffaldino felcsap pizzafutárnak. Az első kiszállítás a tarantói maffia rettegett főnöknőjéhez viszi _ és a kapuban karambolozik a közeli város maffiájának rettegett főnökével.... több»

A leopárdok titkos élete
#37990

dokumentum

A filmben Sandesh Kadur operatőr India legtávolibb, legháborítatlanabb vidékeire látogat, hogy megörökítse a rejtőzködő életet élő, ritkán emberi szem elé kerülő leopárdok... több»

#37991

NA Paperthin  (2015)

dráma | rövidfilm

Susana egy román bevándorló, aki nemrég költözött Bostonba. Az idegen kultúrában a nyugalmat csak naplója és lakótársa biztosítja a számára. több»

A túronyi Árpád-kori templom
#37992

dokumentum

templom főhajója a XIII., gótikus szentélye a XIV. században épült, majd több kisebb-nagyobb átalakítást is végeztek az épületen. Az utolsó nagyobb beruházás 1827-ben volt,... több»

Rendező: Guzsváry Csaba

Az elnök elefántjai
#37993

dokumentum

Az elnök elefántjai című dokumentumfilmben az üzletasszonyból lett természetvédő, Sharon Pincott egy életre beleszeretett az elefántokba. A film az asszony küzdelmes harcát mutatja... több»

Emberek és pumák
#37994

dokumentum

Boone Smith, a legendás nyomolvasó ezúttal Patagóniába látogat, hogy a pumák életmódját tanulmányozza. Miként lesz egy apró kölyökből rettegett vadász? A film ezt mutatja be... több»

#37995

akció | vígjáték

2297-ben Wanda Jones ellop egy fegyvert, és visszatér 1974-be, hogy a saját céljai érdekében változtassa meg az eseményeket. Azonban nincs egyszerű dolga, mert két zsaru is a nyomába ered. több»

#37996

családi | életrajzi | musical | rövidfilm | zenés

A rövidfilm Robert Seban életének utolsó hónapjáról szól.

Alpesi tavak – Sötét mélységek és jeges magasságok
#37997

dokumentum

Jéghegyek, akár a sarkvidéken. Kicsiny belső szigetek. Mesebeli kastélyok. Az Alpok számtalan arcát fordíthatja felénk. Hiúzok és kőszáli kecskék élnek a hegyoldalakon. A világ itt... több»

#37998

NA the way  (2016)

dráma

Három ember megismerkedik egymással, akik mindannyian fordulópontra várnak az életükben.

Boj különkiadás: Kalandtúra
#37999

animáció

Amikor Boj unokatestvére, Hoj csatlakozik a kalandtúrán résztvevő kis csapathoz, mindenkinek nehezére esik összebarátkozni az új jövevénnyel. Természetesen Boj ezúttal is kifundál... több»

Pénzt termő növények
#38000

dokumentum

Szupernövények, avagy hogyan lehet pénzt termelni azzal, hogy egyúttal védjük a környezetet? Néhány felfedezés szinte túl fantasztikus ahhoz, hogy hiteles legyen. Tudta, hogy vannak... több»