Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#38061

dráma | romantikus | sci-fi | thriller

Penny, egy rózsaszínű hajú lány beleszeret egy zaklatójába, Mirába. A drogok világában azonban az álmok és a valóság elkezdenek összemosódni.

Szép magyar ének
#38062

dokumentum

"Első daloskönyvem, melynek a Szép magyar ének címet adtam, 2009-ben jelent meg. A kiadvány olyan sikert aratott, hogy az elsőt további három kiadás követte. Az eltelt néhány évben... több»

#38063

NA Runner  (2022)

dráma

Egy 18 éves lány, aki képtelen feldolgozni édesapja halálát, élete váratlan fordulatot vesz, amikor teljesíti apja utolsó kívánságát, hogy szülővárosában, a Mississippi mentén... több»

A Biblia eltemetett titkai
#38064

dokumentum

A Vörös-tenger szétválasztása a Biblia egyik legismertebb csodatétele – de vajon valóban megtörtént-e? A filmben Albert Lin tudós-felfedező a legmodernebb műholdas technológiával... több»

Korál – Amikor vége az utolsó dalnak is
#38065

dokumentum

A 40 éves Korál együttes jubileumi nagykoncertje a Papp László Budapest Sportarénában. több»

#38066

NA Paperthin  (2015)

dráma | rövidfilm

Susana egy román bevándorló, aki nemrég költözött Bostonba. Az idegen kultúrában a nyugalmat csak naplója és lakótársa biztosítja a számára. több»

A túronyi Árpád-kori templom
#38067

dokumentum

templom főhajója a XIII., gótikus szentélye a XIV. században épült, majd több kisebb-nagyobb átalakítást is végeztek az épületen. Az utolsó nagyobb beruházás 1827-ben volt,... több»

Rendező: Guzsváry Csaba

Az elnök elefántjai
#38068

dokumentum

Az elnök elefántjai című dokumentumfilmben az üzletasszonyból lett természetvédő, Sharon Pincott egy életre beleszeretett az elefántokba. A film az asszony küzdelmes harcát mutatja... több»

Kunok hazája
#38069

dokumentum

„Kunok maradunk a XXI. században is” A 13. században betelepülő kunok hazát kerestek és találtak a Kárpát- medencében. Önállóságot kértek és kaptak a magyar királyoktól, de... több»

Rendező: Karácsony Sándor

Alpesi tavak – Sötét mélységek és jeges magasságok
#38070

dokumentum

Jéghegyek, akár a sarkvidéken. Kicsiny belső szigetek. Mesebeli kastélyok. Az Alpok számtalan arcát fordíthatja felénk. Hiúzok és kőszáli kecskék élnek a hegyoldalakon. A világ itt... több»

#38071

NA the way  (2016)

dráma

Három ember megismerkedik egymással, akik mindannyian fordulópontra várnak az életükben.

Boj különkiadás: Kalandtúra
#38072

animáció

Amikor Boj unokatestvére, Hoj csatlakozik a kalandtúrán résztvevő kis csapathoz, mindenkinek nehezére esik összebarátkozni az új jövevénnyel. Természetesen Boj ezúttal is kifundál... több»

Pénzt termő növények
#38073

dokumentum

Szupernövények, avagy hogyan lehet pénzt termelni azzal, hogy egyúttal védjük a környezetet? Néhány felfedezés szinte túl fantasztikus ahhoz, hogy hiteles legyen. Tudta, hogy vannak... több»

#38074

rövidfilm | vígjáték

Egy megsebesült nő menekülni próbál, de elakad az a lift, amelyikben éppen tartózkodik.

#38075

horror

Egy nyári táborban történt tragédia után néhány nevelő az életéért küzd egy álarcos gyilkossal szemben.

#38076

fantasy | rövidfilm

Egy titokzatos férfi az emlékek és a valóságon túli képek közötti kapcsolatokra keresi a választ.

Rejtett nyomok: A vietnami háború
#38077

dokumentum

Terepen történő vizsgálódással és számos túlélő és történész beszámolójának köszönhetően az epizód új nézőpontból mutatja be a hírhedt vietnami háborút. több»

Étel 3.0 (Filmek a nagyvilágból: Étel 3.0)
#38078

dokumentum

Jelenlegi fogyasztásunk szintjén a Föld már nem sokáig tud minden embert étellel ellátni. Milyen megoldásokkal lehetne kezelni a kihívást? Techno-, bio-, vagy Frankenfood lehet a... több»

#38079

akció | dráma | rövidfilm

Egy kislány megpróbál megküzdeni apja abuzív viselkedésével. több»

Why Not Choose Love: A Mary Pickford Manifesto
#38080

dráma | életrajzi

Eileen Whitfield, "Pickford: The Woman Who Made Hollywood" című életrajzi regényéből készült filmben megismerhetjük a némafilm korszak egyik legnagyobb sztárjának, Mary Pickford-nak az... több»