Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
The Bialik Button Project
#39261

dokumentum

Egy melbourne-i főiskolán tíz év alatt másfél millió gombot gyűjtöttek össze, hogy megemlékezzenek a holokausztban elhunyt gyerekekről. több»

Rendező: Carol Gordon

#39262

dokumentum

Antall Józsefnek zaklatott és gyorsan változó bel- és külpolitikai viszonyok között kellett levezényelnie a rendszerváltoztatást, kialakítani egy új politikai kultúrát, irányítani... több»

Rendező: Dér András

#39263

dokumentum

A XX. században az erdélyi magyar arisztokrácia ősi törzse recsegve rendült meg. Az I. világháború után, mikor Erdélyt Romániához csatolták a legtöbben Magyarországra menekültek.... több»

Rendező: Szederkényi Olga

#39264

NA Listen  (2016)

dokumentum

A dokumentumfilm arra a kérdésre keresi a választ, vajon csak az minősíthető-e zenének, amit hallunk. Az alkotásból a siket japánok által alkotott "zenét" is megismerhetjük, melyet... több»

OzoneUtazás: Hosszúhétvégék
#39265

dokumentum

OzoneUtazás extra- Bárány Róbert rendkívüli kalandozásra hívja most önöket. Három úti célt keresett fel, három napban, amik kétségtelenül nem a legtipikusabb hosszúhétvégés... több»

A vizek fura lakói
#39266

dokumentum

A bolygónk tengerbiológiai szempontból egyik legváltozatosabb területén található varázslatos vízalatti világban egy látványos kis állatkákból álló közösség bújik meg,... több»

Bán Ferenc Túl a vízen… - Portré Bán Ferenc építészről
#39267

életrajzi

A természeti formákkal, történeti stílusokkal és a városi építészet hatásaival kísérletező alkotó nyitott, de letisztult sajátos stílust teremtve reagál a társadalmi,... több»

Rendező: Szomjas György

A reformáció: Európa szent háborúja
#39268

Ez a provokatív és lebilincselő dokumentumfilm azoknak a nőknek és férfiaknak állít emléket, akik szembe mertek szállni a kereszténység legnagyobb hatalmú intézményével, a római... több»

A Wupper – Németország vad folyója
#39269

dokumentum

A Wupper Németország egyik legcsapadékosabb vidékén, Dél-Vesztfáliában található. A filmben az alkotók bemutatják 116 kilométer hosszú folyó útját a forrástól a... több»

Szeret, vagy nem szeret?
#39270

valóságshow

Három pár életén keresztül próbáljuk megérteni, hogy mi történik, amikor a kapcsolatukban egy-egy nagyobb lépést tesznek meg – például összeköltöznek. Kifejezetten számunkra... több»

Nyilas Misi egy napja
#39271

dokumentum

Magyarország keleti szegletében, Debrecen központjában áll hazánk legnagyobb református temploma, a Nagytemplom. A város jelképének számító épület mögött található a közel fél... több»

Rendező: Cséke Zsolt

A világ legokosabb madarai
#39272

dokumentum

A világ legokosabb madarai című dokumentumfilm a madarak különleges képességeit gyűjti egy csokorba. Bemutatásra kerül, hogy a papagájok miféle bonyolult tesztek megoldására is... több»

#39273

NA Bergman  (2017)

dráma | misztikus | rövidfilm

Egy összezavarodott ember válaszokat keres. több»

Thrilla in Manila
#39274

dráma | életrajzi | sportfilm | történelmi

A film Muhammad Ali és Joe Frazier harmadik és egyben utolsó öszecsapását dolgozza fel, amelyre 1975-ben került sor. A meccs tétje a nehézsúlyú világbajnoki cím. Az összecsapásra a... több»

Rendező: Ang Lee

Szereplők: Mike Gassaway

#39275

NA Abruptio  (2019)

horror

Egy gonosz faj manipulálja az embereket, amivel az a céljuk, hogy zűrzavart okozzanak. Les Hackel rájön erre, de sietnie kell, mert a nyakába már beültettek egy robbanószert, és már... több»

#39276

horror | thriller | vígjáték

Egy frissdiplomás visszatér barátaival Lantern's Lane-be, hogy szembenézzen egy démoni éjszakával.

The Dead Truth
#39277

dráma | rövidfilm

A film három ikertestvér történetét mutatja be (őket egy színész játssza), akik hat év óta most látják újra először egymást, beszélgetésük során pedig sok addigi titok kerül... több»

Rendező: Josh Burton

Szereplők: Josh Burton

#39278

akció | sci-fi

Tudósok tucatjai hosszú éveket töltöttek azzal, hogy feltalálják azt az utazási lehetőséget, amelynek segítségével percek alatt célba érhetünk. A kutatás végre befejeződik, ám... több»

Szereplők: Alex Hale

Exchanged
#39279

NA Exchanged  (2018)

thriller

A film története szerint egy Európába került amerikai cserediák rájön, hogy az őt fogadó család tagjai terroristák. több»

Rendező: Geoffrey Haley

Szereplők: Tony Revolori

#39280

dráma

A cselekmény középpontjában az afganisztáni háború egyik veteránja áll, akinek egyszerre kell megküzdenie a poszttraumás stresszel és a vele szemben ellenséges fehérekkel.