Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
A Tree a Rock a Cloud
#39341

dráma | rövidfilm

1947-ben egy fiú egy útmenti kávézóban véletlenül találkozik egy idősebb férfival, és beszélgetni kezdenek a szerelemről. több»

#39342

rövidfilm | western

Két fiatal megszáll egy motelben, ahol egy látszólag készséges szolgáló segédkezik nekik.

#39343

NA 27 Matches  (2018)

dráma

Egy néhai orosz hazafi szexkereskedelemmel foglalkozó kis csapatot vezet, akik egy raktárban műkődnek. Két új embere Yuri és Ryan, akiket különféle szálak fűzik a maffiához. Yuri... több»

Korszakokon át - Dvorszky Hedvig művészettörténész portréja
#39344

életrajzi

A Ferenczi Noémi-díjas művészettörténész pályaképe egyúttal a hazai iparművészet – ezen belül elsősorban a kerámia-, üveg- és textilművészet – elmúlt öt évtizedének... több»

Rendező: Bonta Zoltán

A tengerek királynője
#39345

dokumentum | történelmi

Mintegy 40 éven keresztül a QE2 számított a világ legexkluzívabb óceánjárójának – megtett 6 millió mérföldet, 25 alkalommal hajózta körül a földet, miközben 2,5 millió utas... több»

Rendező: Andy Robbins

Szereplők: Tracy-Ann Oberman

Vad csodavilág:az evolúció szigetei
#39346

dokumentum

Richard Fortey professzor megvizsgálja, a szigetek miért az evolúció természetes laborjai, és találkozik jelentős fajokkal. Feltárjuk, hogy az evolúció sokkal több, mint az erősebb... több»

Kuba titkos zátonya
#39347

dokumentum

Kuba fél évszázados politikai elszigeteltségének van egy pozitív mellékhatása: az ország számos részén szinte érintetlen állapotban megőrződtek a természeti értékek. Jó példa... több»

#39348

NA Promdi  (2017)

dráma

Egy fiatal férfi otthagyja a vidéki életet és a városba költözik a szebb jövő reményében. Hamarosan azonban rádöbben, hogy amire vállalkozott nem gyerekjáték. több»

Bollywoodi álomesküvők
#39349

valóságshow

3 különleges szerelmespár házasságot köt. De vajon lehetséges egyensúlyba hozni a több ezer éves indiai hagyományokat a modern amerikai szokásokkal?  több»

Cápatámadás közelről
#39350

dokumentum

Igazak azok a történetek, melyek a cápák kegyetlenségéről és vérszomjasságáról szólnak? Ezt a sokakat érdeklő kérdést igyekszik megválaszolni egy vakmerő búvárokból és... több»

Overdose - Vágta egy Álomért
#39351

dokumentum

Egy szlovákiai magyar acélkereskedő 2000 guineat fizet egy jelentéktelen külsejű csámpás csikóért, mely egy évvel később már a 200-szorosát éri, és a világ leggyorsabb lovai... több»

Fél lélegzet
#39352

dokumentum

Tomán Edina az esélytelenül túlélt tüdőembóliája után futni kezdett. Az egész világ ámulva figyeli a hihetetlen sportteljesítményét, a londoni olimpia megnyitója előtt a... több»

Ezüst-Patak
#39353

animáció

Az animációs film az Ezüst-Patak zenekar népzenei feldolgozását jeleníti meg. A zene az eredeti népi szöveget tiszteletben tartva, akusztikus-, elektronikus-zene, népzene, popzene, latin... több»

Rendező: Pál Balázs

#39354

romantikus | rövidfilm

A film egy szerelmi történetet dolgoz fel.

#39355

vígjáték

Egy idősödő egyetemi tanár arról mesél, hogy ő votl Che egyik utolsó társa - kérdés, hogy mi igaz a férfi legendás történeteiből.  több»

Hókatasztrófa március 15-én
#39356

dokumentum

A 2013. március 15-i nemzeti ünnep Magyarországon sokak számára nem úgy sikerült, ahogy tervezték. A tavaszi hóesés orkán erejű széllel párosult és óriási hótorlaszok alakultak... több»

Rendező: Rideg Richárd

Szereplők: Galambos Péter

#39357

NA The Coven  (2022)

horror

Egy fiatal pár egy kellemes hétvégét készül eltölteni kicsit távolabb a város zajától. A hétvége rövidesen azonban rémálommá változik, amikor egy fanatikus szekta és annak... több»

#39358

NA Hannah  (2018)

horror | misztikus | rövidfilm | thriller

Egy anya mindent megtesz, hogy megvédje lányát, Mie-t egy ismeretlen fenyegetéstől. Vajon erőszakos volt férje tör kettejük életére, vagy ennek az egésznek Mie új babájához van... több»

#39359

akció | fantasy | thriller

Nastja édesapja, Constantine úgy véli, hogy sikerült megtalálnia az ellenszert az összes betegségre, sőt a halálra is, ám ennek ára van. Az ellenszer ugyanis az embereket vámpírokká... több»

#39360

dráma | thriller | western

1866-ban végéhez ér az amerikai történet legvéresebb időszaka, a Polgárháború. Mérföldekkel arrébb az események gócpontját Texas egy elszigetelt vidékén két család egymás... több»