Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#39441

akció | animáció | kaland

A Sly Cooper videojáték alapján készült animációs film főszereplője Sly Cooper, az árva mosómedve, aki egy nap felfedezi, hogy felmenői révén híres tolvajdinasztiából származik.

Róma elveszett hajói
#39442

dokumentum

Egy tengeri régészekből álló kutatócsapat a Földközi-tenger egyik távoli sarkába látogat, hogy megvizsgáljon öt, a közelmúltban felfedezett római kori hajóroncsot. Amikor több... több»

A vádlott vádló
#39443

dokumentum

Filmünk Nagy Imrére halálos ítéletet kimondó bíró, Vida Ferenc életéről szól. A később húsz embert kivégeztető vérbíróra 1942-ben kértek halálos ítéletet hűtlenség vádja... több»

#39444

NA Farkasszív  (2015)

dokumentum

A dokumentumfilm az északi folkmetál töretlen népszerűségének jár utána a 13-14. századi észt szabadságharc szellemiségéből és az észt népzenei örökségből merítő Metsatöll... több»

Rendező: Liina Paakspuu

#39445

családi | vígjáték

Amanda egyedülálló anyukaként neveli a fiát, és hogy biztosítsa a jövőjét, egy ravasz tervet eszel ki, amelyhez talán még a karácsoniy ünnepek zsongása is kapóra jöhet. több»

U2: Experience - Élőben Berlinből
#39446

dokumentum

A koncertfilm teljessé teszi az iNNOCENTE + eXPERIENCE élményt. Az eXPERIENCE a korábbi turné folytatása, melynek során a "U2 újra feltalálta az arena show-t" (Rolling Stones). Az... több»

Twice
#39447

NA Twice  (2016)

thriller

Miután egy asszony rengeteg fegyvert talál a saját házában, rájön hogy a férje nem teljesen az az ember, akinek az elmúlt 20 évben hitte. Még az is kérdésessé válik, hogy az a... több»

Megszabott sorsok
#39448

dokumentum

A kommunista állampártok magánéletet befolyásoló tevékenységei Sáli Judit és Le My Than, az egykori vietnami diák története egy, de nem az egyetlen történet arról, hogy a... több»

Rendező: Szabó Mihály

Vad Kína: Rejtett világok
#39449

dokumentum

Tibet a Föld legelzártabb és legnagyobb kiterjedésű fennsíkján fekszik, melyet délen a Himalája égig érő vonulata határol. Ezen a kopár, oxigénben szegény tájon csak azok a fajok... több»

#39450

dokumentum | életrajzi

Miként lesz egy - a szülei által orvosnak szánt - argentin fiatalból a történelem első latin-amerikai pápája? És egy konzervatívnak, megosztónak és túlzottan tekintélyelvűnek... több»

Marci kertje
#39451

animáció | rövidfilm

Marci, a városi gamer fiú vidékre költözik szüleivel nagypapa régi házába, Hosszúfalvára. Míg a szülők a romos ház renoválásával foglalatoskodnak, Marci a telefonján játszik.... több»

#39452

dráma

Vajon mi történik akkor, ha az ember többet ad, mint amennyi van...?!

A sötétség titkai – Az iskola szelleme
#39453

horror

Arthur, a társai által kiközösített fiú már első éves kora óta él titokban a helyi középiskola falai között. Napjait azzal tölti, hogy egykori osztálytársai után kémkedik …... több»

#39454

horror | misztikus | thriller

Miután a Sikoly VI. a franchise legnagyobb bevételű premierhétvégéjét produkálta, a hetedik résszel folytatódik a kultikus széria, melynek rendezői székét a Boldog halálnapot!... több»

Rendező: Kevin Williamson

Szereplők: Neve Campbell

A csodálatos szarvasbőgés
#39455

dokumentum

A szeptemberi szarvasbőgés a magyar erdők egyik legszebb ünnepe. A fajfenntartási ösztön parancsának engedelmeskedve, a szarvasbikák harcba szállnak a nőstények kegyeiért, hogy... több»

Detours
#39456

NA Detours  (2016)

dráma | krimi | thriller

Daniel a nagybátyja segítségével jelentős összeget sikkaszt el, majd bujdosásra kényszerül. A férfin azonban várakozás közben egyre jobban eluralkodik a paranoia.

#39457

dokumentum

Netflix

A dokumentufilm a spanyolországi feminista mozgalom törekvéseit mutatja be, amelynek célja az országban lévő nemek közötti egyenlőtlenség felszámolása. több»

Rendező: Marta Jaenes

Így indult az élet
#39458

dokumentum

 Négy és fél milliárd évvel ezelőtt a fiatal Föld pokoli hely volt. Forrongó káosz, meteoritok, vulkanikus gázok és villámlások. Ha nincs az ózonréteg, a Föld ma is egy... több»

Rejtélyes ősi építészet
#39459

dokumentum

Az építészetnek a történelem során mindig is önmagán túlmutató jelentősége volt: minden civilizáció arra törekedett, hogy alkotásai erőt sugározzanak, és valamilyen üzenetet... több»

Lunda őrjárat
#39460

dokumentum

Új-Fundlandtól, ami otthont ad Észak-Amerika legnagyobb lundakolóniájának, Maine és Wales távoli helyszíneiig, feltárjuk a lundák vándorlási mintáit, táplálkozási szokásait és... több»