Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
Amerika cápái
#39421

dokumentum

Arról, hogy az USA partjai mentén rengeteg cápa él, testükön csúnya sérülésnyomokat viselő szörfösök és fürdőzők sokasága tudna mesélni. De pontosan milyen fajok vadásznak... több»

#39422

NA Mythomen  (2017)

akció | animáció | musical | vígjáték

A Mythomen című animációs filmsorozatban Edouard, a 25 éves álmodozó srác arra vágyik, hogy szuperhős lehessen. Álmai beteljesülnek, azonban a realitás egészen más: a valóságban... több»

#39423

vígjáték

Évekkel azután, hogy mindenkit menesztettek a vállalattól, Antunez nyugdíjba vonulása előtt elhatározza, hogy még egyszer utoljára összehozza a társaságot. több»

#39424

dráma | rövidfilm | thriller

Egy fiatal bengáli nő összeesik a sivatagban. Ekkor váratlanul feltűnik egy cowboy, és megmenti őt. több»

Rendező: Sujata Day

Szereplők: Sujata Day, Cameron Fife

#39425

vígjáték

Egy bizottsági tag érkezésére várva, aki kiválósági elismerésben részesítheti, egy nagyvállalkozó mindent megtesz, hogy az utolsó pillanatban megoldja dolgozói problémáit. több»

Bánsági Ildikó portréfilm - Árkon, bokron, rozson át
#39426

életrajzi

A felejthetetlen színházi és filmes alakítások hosszú sorának megidézésén túl a filmben a sokoldalúan tehetséges színésznő magával ragadó lényét, kivételes őszinteségét és... több»

Rendező: Sára Júlia

#39427

dokumentum

Selmeczi Dániel, a világhíres természetfotós, és Sásdi Zsolt, a nemzetközi szinten is elismert búvároperatőr nem akármilyen kalandra vállalkoznak: végighajózzák a Vörös-tenger... több»

Rendező: Lerner Balázs, Sásdi Zsolt

Szereplők: Szersén Gyula

Idén Az év fája címet kapja:...
#39428

dokumentum

Dokumentumfilmünk az Egyesült Királyság legkülönlegesebb fáinak ered nyomába. Egy lélegzetelállító világgal ismerkedhetünk meg, miközben botanikusok, történészek és fotósok... több»

#39429

animáció

Egy nyári reggelen a kuflik meghívót kapnak a rétlakóktól a szilveszteri jelmezbálba. Ezen kicsit csodálkoznak, hiszen nyár van, de elhatározzák, hogy mindenképpen elmennek.... több»

#39430

NA Fényévek  (2017)

dokumentum

Kevesen tudják, hogy a fényművészet megteremtésében, innovatív technikáinak fejlesztésében Magyarország és a hazai alkotóközösségek a nemzetközi élvonalban jártak és járnak... több»

#39431

dokumentum | rövidfilm

A film célja, hogy hazai tájak és utak segítségével visszaadja a Camino-élményt. Három zarándokot követhetünk nyomon. Az ő szemükön keresztül megismerhetjük a tájat, ... több»

Rendező: Boegi Máté

#39432

animáció | dráma | rövidfilm

Miután a madárijesztővel néhány kellemetlen eset történik, emberré válik és elhagyja helyzetét. Az úton meglát 2 másik madárijesztőt, akik körülményei rosszabbak az övénél.... több»

Rendező: Hazhir As'Adi

Sztálin James Bondja
#39433

dokumentum

Bár az apja német volt, ő maga pedig Berlinben folytatta tanulmányait, Richard Sorgénél az egész Szovjetunióban nem akadt elkötelezettebb kommunista. Se bátrabb… Hírszerzőként az... több»

#39434

horror | sci-fi

Lily influencer, és bármit megtenne a követőkért, akár barátja józan eszét is kockáztatja. Amikor éppen következő projektjét reklámozza, kap egy rejtélyes szobrocskát. Megkéri a... több»

Che Guevara: az ember a mítosz mögött
#39435

dokumentum

Ötven évvel a halála után utazásra indulunk, hogy szétszedjük a hősies gerillaharcos mítoszát vallomásokkal, korábban nem látott dokumentumokkal és kevéssé ismert archív... több»

#39436

horror

A Tabbot család 1925 óta rémísztgeti műsorával a vendégeket, akiket étellel, máglyával, kosztümökkel, jövendöléssel, színpadi előadással, játékokkal és zenével várnak. A... több»

Alice
#39437

horror

A film története szerint egy kedves pár örökbe fogad egy kilenc éves kislányt, ám csakhamar rá kell jönniük, hogy a lány szörnyű titkot rejteget. több»

Mélytengeri pokol 2
#39438

dokumentum

2010. április 26. Mexikói-öböl. Vajon mikorra áll helyre az egyensúly, amit a történelem eddigi legnagyobb tengeri olajkatasztrófája okozott? Számtalan tudományterület kutatói... több»

Szörnycsapda
#39440

animáció

A városlakók túl elfoglaltak ahhoz, hogy bármit is észrevegyenek, még ha egy látványos hajsza bontakozik is ki a szemük előtt. Egy plakátfigura életre kel és szembeszáll az őt és a... több»

Rendező: Végső Ágota