Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#39461

vígjáték

Harry March, a nyugdíjas író élete felborul, amikor egy multimilliomos elkezd egy villát építeni a csendes Hamptons-szigeti otthonával szemben. Eddig békésen élt beszélő kutyájával,... több»

Justice League: Apokolips
#39462

akció | dráma | sci-fi

A legendás szuperhősök csapata ismét összeállt, hogy kézre kerítsen néhány nehézfiút. több»

Rendező: Cole Riley

Szereplők: Zeda Falcor, Jarvis Gray, Rta, Cole Riley

#39463

NA Ping Pang  (2016)

dráma | rövidfilm | sportfilm | thriller

Egy asztalitenisz-játékos fiatal lány élete új fordulatot vesz, amikor megismerkedik egy kínai bűnözőlánnyal. több»

Ismeretlen küldetés: a Megalodon
#39464

dokumentum

Ideje mélyre merülni az óceánba, és egészen közel kerülni a világ egyik leggyilkosabb ragadozójával, és feltárni titkos életüket. több»

Hamburg drogkikötője
#39465

dokumentum

A hamburgi kikötő Európa egyik legfontosabb tengeri kapuja: évente sok millió tonna áru indul innen és érkezik ide a világ minden részéről. A nagy forgalomnak azonban van egy káros... több»

#39466

animáció | családi | kaland | sci-fi | vígjáték

Egy szívmelengető történet egy párosról, akik különbözőbbek talán már nem is lehetnének. KC  egy energikus, túlbuzgó robotkutya, míg Marshall egy idős, magának való, valódi... több»

Cápák birodalma
#39467

dokumentum

Zeb Hogan pályafutása eddigi legambiciózusabb kalandjára készül: azt tervezi, hogy beveszi magát a pöröly-, bika- és cetcápák rettegett birodalmába, hogy közelebbről is... több»

#39468

dráma | háborús | történelmi

A második világháború alatt hét szövetséges katona találkozik egy németek által megszállt falu egyetlen túlélőjével, Elodie-val. A körülményektől összezavart érzelmi... több»

#39469

dokumentum

Impozáns testfelépítése és félelmetes fegyverzete miatt a Tyrannosaurus rexet joggal szokták a dinók királyaként emlegetni. A leletek alapján azonban gyakran még ennek a rettegett... több»

Ötzi, a jégember: Halál az Alpokban
#39470

dokumentum

A globális felmelegedés és a gleccserek, jégtakarók olvadása következtében egyre több régészeti lelet és fosszilizálódott emberi maradvány kerül elő fagyos sírjából. Ez... több»

#39471

életrajzi | kaland | vígjáték

A szeptember 11-i támadadást követően Michael Jackson, Elizabeth Taylor és Marlon Brando elhagyja New Yorkot, és Los Angeles-be indulnak egy kocsival. több»

Irijám és Jonibe
#39472

animáció | rövidfilm

"Tüzet, vizet, levegőt forgat egy kéz, a Három-virágot. Ha tűz van felül, szelet fújok, ha szél van felül, tüzet gyújtok, ha víz van felül, vízbe ugrok _ tüzet, vizet, levegőt... több»

Rendező: Rofusz Kinga

A csepeli kettős gyilkosság
#39473

dokumentum

A csepeli kettős gyilkosság 2009. január 7-én történt a Csepel-sziget Általános és Szakképző iskolában, ahol megölték Takács József intézményvezetőt és Papp László tanárt. A... több»

Rendező: Géczy Dávid

Space Launch: Vízreszállás
#39474

dokumentum

A NASA és a SpaceX majdnem tíz éve indította el az első legénységi küldetést az USA-ból. Színfalak mögötti felvételek a SpaceX Dragon Capsule vízi landolásáról. több»

Oroszlánkölykök: Királlyá válni
#39475

dokumentum

Mtima egy ambiciózus, ám tapasztalatlan oroszlánkölyök, melynek van egy álma: a vidék legerősebb és legbefolyásosabb ragadozójává válni. Szerencséjére a fivére kiváló... több»

Befogadottak
#39476

dokumentum

A film nem mindennapi sorsokat, történeteket mutat be három család életén keresztül. Rozália Márkot, Martint és Zolikát neveli férjével. Korábban nevelőotthonban dolgozott, ott... több»

Rendező: Lakatos András

Vegyészek a sarkvidéken
#39477

dokumentum

Norvégiában, messze az Északi-sarkkörön túl bújik meg Tromso városa. Itt a nyár alig két hónapig tart, az is sokszor felhős, csapadékos, csípős szelekkel fűszerezve. A környezet... több»

Rendező: Jurkovics Milán

Katie Fforde: A férjem lánya
#39478

romantikus

TV-ben (Izaura TV, csütörtök 01:33)

Ella és Adrian hosszú ideje próbálkoztak azért, hogy közös gyermekük lehessen. Kapcsolatuk megromlik, mikor Adrian számára végül egy fiatalabb lány, Ruby tudja megadni a boldogságot.... több»

#39479

animáció

Egy csapat tudós megpróbál megtalálni egy olyan eszközt, amellyel a Földet békés és boldog bolygóvá tehetik. E célból Lucius Dumbot küldik el egy nagy utazásra.

Húsvét-sziget: Egy civilizáció bukása
#39480

dokumentum

A Húsvét-sziget a Föld egyik legtávolabbi és legnehezebben megközelíthető szárazulata – az ember mégis meghódította, és egy virágzó, gyorsan gyarapodó kultúrát hozott létre... több»