Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#39401

dokumentum

A film egy különleges fegyveres csapat mindennapjaiba enged bepillantást, amelynek tagjai mindent megtesznek, hogy gátat szabjanak az egyre nagyobb mértéket öltő és egyre nagyobb... több»

Rendező: Maria Wilhelm

La jupe d'Adam
#39402

rövidfilm | vígjáték

Egy fiatal apa úgy dönt, hogy hagyja fia nemi identitását szabadon kibontakozni, és beleegyezik, hogy a srác egy nap szoknyában menjen iskolába. A fiút azonban társai zaklatni kezdik,... több»

#39403

dokumentum | krimi

Nagy-Britannia és Írország minden részében léteznek olyan misztikus és szent helyek, melyeket századok óta kultikus tisztelet övez, amelyek mindig is izgatták a kutatók... több»

#39404

dokumentum

A film a Krisan menekülttáborban, Ghána legnagyobb  menekülttáborában élő emberek sorsát és történetei mutatja be. A táborba közel 15 különböző országból érkeznek férfiak,... több»

#39405

A Baltimore-i Művészeti Iskola egykori növendékei mesélnek az életútjukról. több»

TiF
#39406

NA TiF  (2017)

thriller

Egy valóságshow arra specializálódott, hogy különböző fóbiákkal küszködő embereken segítsen. Az egyik jelentkező pedig már ötven éve él a házában, retteg ugyanis az utcára... több»

Sandra
#39407

NA Sandra  (2016)

dráma | rövidfilm

Néhány fiatal lány egy pszeudo-barátnői csoportban egyesül, ahol az erőszak és a barátság különös módon vegyül. Sandra és legjobb barátnője megpróbál elmenekülni ebből a... több»

#39408

fantasy

Nick Gautier egy átlagos gyerek, aki rossz társaságba keveredett. De egy éjszaka úgy dönt, hogy szembeszáll velük, és nem lesz hajlandó kizsebelni egy turistát. A banda ellene fordul,... több»

#39409

thriller

A film története szerint két öregdiák visszatér egykori iskolájába, hogy megállítsanak egy csapatnyi őrült diákot, akik sorra ölik társaikat. több»

Rendező: Montgomery Markland

Szereplők: Rachel Noll James

A Planet Called Eden
#39410

akció | sci-fi

A film története szerint a 22. században egy távoli csillagrendszerben tevékenykedő űrexpedíció részvevői váratlanul egy mesterséges bolygóra bukkannak, amely vélhetőleg valamilyen... több»

#39411

vígjáték

"Itt mindenki új popsit, új melleket akar. Ön mit utál magában annyira? Vagy esetleg a férje?" A 66 éves nő, Dorottya vagy inkább Mimi ajándékot kap a férjétől, egy plasztikai... több»

Az építkező ember - A Kampis-jelenség
#39412

életrajzi

A filmből nemcsak a kaposvári városrekonstrukció és a Kós Károly Egyesülés létrehozóját, hanem a Rudolf Steiner nevéhez köthető antropozófia jeles képviselőjét is... több»

#39413

dráma

Federico Fellini élettörténete részben valós alapokon, fikciós elemekkel kiegészítve, a középpontban a Giulietta Masinával való furcsa viszonnyal. több»

Rendező: Louis Nero

#39414

akció | családi | kaland

Egy paleogenetikus édesanya megpróbálja megmenteni súlyosan beteg fia életét, ám ehhez klónozott őslények genetikai anyagját használja fel. A nőt alkalmazó cég igyekszik minden... több»

Life is Sweet
#39415

dráma | musical

Sonia abuzív kapcsolatban reked Maxszal, de megpróbál kitörni ebből az állapotból.

#39416

NA Hoax  (2017)

dráma | rövidfilm

Egy környezetvédelmi aktivista egy tervezett bánya ellen tiltakozik, de ez nem várt következményekkel jár.

#39417

NA Kádár.kom  (2017)

dokumentum

Az 1989-90-es fordulat minden posztkommunista országban eljutott odáig, hogy a kommunista vezetőket utolérte a számonkérés. Ceausescu, Jaruzelski, Honecker, Krentz és társaik. Egy... több»

#39418

NA Champion  (2017)

dráma | rövidfilm

A film arra tanítja meg a nézőt, hogy ha képes bízni, akkor tud repülni.

Rendező: David Safarian

#39419

horror | thriller

Terrence Cleaver egy befejezetlen regényén dolgozik, környezetében pedig rejtélyes gyilkosságok történnek, s a férfi válik az első számú gyanúsítottá. Miközben Terrence... több»

Így készült: Kincsem
#39420

dokumentum

A Kincsem forgatásának számos exkluzív kulisszatitka, érdekessége. több»