Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#39381

dráma | horror

Hattie Walker és fia, Draven egy új városba költözik. A város szemet vet az újonnan érkezettekre. A város élén Wrathbone tiszteletes áll. Hallottad már a nevét? több»

#39382

vígjáték

Claudine Mercier, kanadai színésznő előadása.

Szereplők: Claudine Mercier

#39383

NA Afterwards  (2024)

kaland

Lebilincselő és sötét történet egy férfiról, akit magára hagytak a fagyos vadonban.

#39384

Egy dokumentumfilm a magyar zeneszerző és karmester, Fischer Iván művészetéről, melyben bepillantást nyerhetünk a Budapesti Fesztiválzenekar rendkívül sikeres európai és ázsiai... több»

Rendező: Sólyom András

Idesüss! Életmesék
#39385

animáció

Az Idesüss! Életmesék című sorozatban gyerekek mesélik el életük egy-egy mozzanatát; saját szavaikkal, képzeletük sajátos eszközeivel. több»

#39386

dokumentum

A számos díjjal kitüntetett Anthony Wonke dokumentumfilmje Szíria véres polgárháborújáról, négy gyermek nézőpontjából bemutatva. A humanitárius katasztrófa mára már több mint... több»

#39387

dokumentum

Dokumentumfilm a Zirci Ciszterci Szerzetesrend történetéről, és XXI. századi hétköznapjairól. Film, a nem láthatóról, a hétköznapi valóság és az eszmék mögött rejlő... több»

A Kennedy-gyilkosság titka
#39388

dokumentum

Egy testőr, egy fotós, egy járókelő és az elnök leendő özvegye: 1963. november 22-én mind Dallasban tartózkodtak, és John F. Kennedy meggyilkolása örökre beleégett az... több»

#39389

horror | thriller

A középiskolás Jane Shipley igyekszik helyrehozni a gyerekkori legjobb barátjával, Merritt-tel megromlott kapcsolatát. Amikor Jane matektanára átlép egy bizonyos határt, a közönyös... több»

#39390

animáció | dokumentum | háborús

Az animációs film a menekültválságot tárgyalja személyes hangvételben. több»

Rendező: Elmaz Ekrem

#39391

animáció

Netflix

A lírai tehetségű középiskolás, Karma rappelési álmokkal és rímtervekkel zsonglőrködik, miközben tehetségét, ambícióját és szívét felhasználva bármilyen problémát megold. több»

#39392

NA Extraction  (2018)

thriller

Anyja halála után Joey Cooper furcsa csomagot talál a lábtörtőjén.  több»

#39393

NA On the Line  (2023)

thriller

Egy műsorvezető fogad egy hívást, amelyben egy ismeretlen személy azzal fenyegetőzik, hogy élő adásban megöli a műsorvezető egész családját. Hogy megmentse szeretteit, a rádiós... több»

The Adventures of Tintin: Prisoners of the Sun
#39394

akció | animáció | családi | kaland | misztikus | vígjáték

Tintin egy nap talál egy hajót. Három árboc, kettős fedélzet. Ebből a hajóból kiesik egy vas henger, amiben egy papírka van: az unikornis titka. Tintin találkozik Archibald Haddock... több»

Rendező: Peter Jackson

Szereplők: Andy Serkis, Jamie Bell

Adam vs the Zombie Apocalypse
#39395

Egy fiatal filmcsillag felveszi a harcot a zombikkal. több»

#39396

dokumentum | dráma | életrajzi | történelmi | zenés

A dokumentumfilm a bluegrass stílus történetének néhány évtizedét mutatja be.

Világnak virága, virágnak világa - Erdélyi Zsuzsanna emlékére
#39397

animáció

A film tiszteleg Erdélyi Zsuzsanna néprajzkutató előtt, aki összegyűjtötte legősibb emlékeink közé tartozó szellemi kincsünket, az archaikus népi imádságokat. Az animáció által... több»

#39398

horror

Egy család az egyik családtag sátáni rítusainak esik áldozatul.

#39399

animáció

Az Elhagyatott Réten szerdánként van a Bújócskázás Világnapja. Szerda van, így a kuflik is bújócskázni kezdenek.  Valér a hunyó. Mindegyik kufli talál magának búvóhelyet, csak... több»

#39400

dokumentum

Budapesttől alig karnyújtásnyira, Táborfalva határában tábla állítja meg az érkezőt: belépni életveszélyes és tilos. Itt kezdődik a tiltott zóna, Magyarország második legnagyobb... több»

Rendező: Mosonyi Szabolcs