Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#39361

krimi | thriller

Sam és családja egy rosszindulatú nyomozó célpontjává válik. A támadások egyre gyakoribbak lesznek, mindeközben azonban sötét titkok kerülnek a felszínre.

#39362

vígjáték

Sébastien egy ellopott videojáték-konzolt próbál eladni Patricknak, azonban a két fiú hamarosan Franciaország két legkeresettebb bűnözőjévé válik. több»

#39363

NA Verano Rojo  (2015)

horror

A Verano Rojo című horror története négy fiatalról szól, akik Mallorcára érkeznek a nyári szünet idejére, ám a csodás szigeten eltöltött nyaralás hamarosan a legpokolibb... több»

#39364

kaland | vígjáték

Humoros szatíra a gazdagok világáról.

#39365

dokumentum

A film egy bensőséges szépségszalon mindennapjait mutatja be, ez a hely egy non-profit szalon, ahová rehabilitálás alatt álló emberek járnak. A vendégek megosztják egymással... több»

Rendező: Glenn Holsten

Szereplők: Rachel Hollywood Carr

Egy nemzet stressz alatt
#39366

dokumentum

Új filmjében az Egyesült Államok egy súlyos problémájának okait igyekszik feltárni Marc Levin Emmy-díjas producer-rendező. Sanjay Gupta idegsebész segítségével próbál... több»

Rendező: Marc Levin

#39367

thriller

Egy spanyol csaló filmekbe akar fektetni, hogy elrejtse a kicsalt pénzhez vezető szálakat.

Rendező: Harvey Lowry

#39368

dráma | fantasy | horror | misztikus | thriller

Julie 18. születésnapja előtt áll, amikor rátalál egy titokzatos tárgyra.

Kölyök bodybuilderek
#39369

dokumentum

Egyre több serdülőkoron aluli gyermek teszi félre a videójátékokat és mond le az édességekről, hogy inkább a tornaterembe járjon. Íme az ifi testépítők világa. több»

Guadalupe: Gyilkos zóna
#39370

dokumentum

Elérkezett az idő, hogy lemerüljünk az óceán mélyére, hogy közelebbről megismerjük a világ egyik legveszélyesebb ragadozóját, felfedezve annak titkos... több»

Connection
#39371

NA Connection  (2016)

vígjáték

A Wendy. Zac. Zelda. A Study c. webes szatírasorozat egyik epizódja.

A Nap sötét titkai
#39372

dokumentum

A Napot „az univerzum egyik legcsodálatosabb fizikai laboratóriumaként” is szokták emlegetni. Az, hogy pontosan mi történik ebben a laboratóriumban, sokáig rejtély volt a tudósok... több»

Mary Shelley's Monster
#39373

dráma | életrajzi

Mary Shelley retteg attól, hogy a tudatalattijában rejtőző sötétség a felszínre tör, ezért miközben a Frankenstein című regényén dolgozik, harcba keveredik saját "belső... több»

I Feel Fine
#39374

NA I Feel Fine  (2016)

dráma

1980, Glasgow. A kamasz, drogtól zavarodott elméjű Johnny White alatt megrezeg a léc, amikor a hatóságok egy olyan bűneset elkövetésével vádolják meg, melyben nem bűnös. Egy... több»

Macskakirálylány
#39375

animáció

A mesebeli sűrű, sötét erdőben egy viskó áll. Itt lakik Bánatos királyfi, aki nem jutott tovább, amikor elindult szerencsét próbálni. Amikor váratlan vendégei érkeznek, élükön... több»

A három Kurtág
#39376

dokumentum

Kurtág György az egyik legismertebb kortárs zeneszerző, világszerte ünnepelt művész. Ideje nagy részét immáron a Budapest Music Center lakójaként tölti, máig szellemileg aktívan.... több»

Templomsorsok
#39377

dokumentum

Kárpátalján jelenleg hozzávetőlegesen 60 műemlék-fatemplom található ám valaha sokkal több ilyen díszes építménynek adott otthont e táj. Sokuk, köszönhetően a csak részben... több»

Rettegett óriáskígyók
#39378

dokumentum

Nagyok, izmosak, kitűnő a szaglásuk, és az áldozataikból szó szerint kipréselik az életet. A látványos film a leghatalmasabb és legrettegebb ma élő kígyók között számon tartott... több»

Feltámadás
#39379

játékfilm

A történet helyszíne Lyukóvölgy, egy nagyváros közelében fekvő település. A cselekmény télen játszódik. A főszereplő egy 50-es éveiben járó férfi (Nagypál Gábor), aki a film... több»

ManDoki Soulmates: Magyar képek
#39380

dokumentum

A Fonogram Életműdíjas és a Magyar Érdemrend tisztikeresztjével kitüntetett magyar zenész-producer októberben és novemberben Hamburgon, Münchenen, Dortmundon és Berlinen átívelően... több»