Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#40921

dokumentum

Egy mélyreható dokumentumfilm a munkahelyi zaklatásról és az amerikai családokra gyakorolt hatásukról.

Rendező: Richard Santiago

Monty Clift
#40922

életrajzi

Montgomery Clift az A Place in The Sun forgatásán megismerkedik a fiatal Elizabeth Taylorral. A körülmények miatt azonban soha nem lehetnek egymáséi.    több»

Harcban az Iszlám Állammal
#40923

dokumentum

Kurdisztán egy igazi sokszínű mikrokozmosz: a Közel-Keleten kis túlzással nincsen olyan vallás vagy etnikum, mely ne lenne megtalálható ezen a kis területen. Arabok, örmények, azeriek,... több»

Amerika visszatér az űrbe
#40924

dokumentum

A NASA és az SpaceX csaknem tíz év után először indít útnak embert az űrbe az USA területéről. A Kennedy Űrközpontban készült felvételek történelmi eseményről tudósítanak. több»

Unwind
#40925

akció | családi | thriller

A jövő Amerikájában az élet és halál megváltozott: a szervátültetés történelmi csúcson van, ezért a kormány bevezet egy rendeletet, amely engedi a szülőknek, hogy tini korú... több»

#40926

NA BitCoin  (2018)

vígjáték

Miután elvesztette a munkáját, egy kertvárosi apa útra kel lejmolós testvérével, hogy egy név nélküli bitcoin számlából készpénzt csináljanak, hogy megmentsék a családjukat a... több»

Trans Duna
#40927

NA Trans Duna  (2015)

dokumentum

A Dunán játszódó dokumentumfilm a teherhajósok izolált életmódját mutatja be, miközben megismerhetjük a folyami munkahely természeti és ipari környezetét. több»

Rendező: Somogyvári Gergő

A bikacápák titkai
#40928

dokumentum

A bikacápa igazi különc a maga nemében: nemcsak, hogy hajlamos más cápákat is megtámadni, de a tengerbe torkolló folyókon is messze felúszik, ami szintén számos konfliktussal jár. A... több»

Topshop
#40929

NA Topshop  (2018)

Reklámfilm. több»

Szeptember 11: egy repülőgép utolsó percei
#40930

dokumentum

2001. szeptember 11-én az egyik eltérített repülő sohasem érte el célját: a United 93-as járata lezuhant egy pennsylvaniai mezőn. A korábban titkosított bizonyítékok segítségével... több»

Happy
#40931

NA Happy  (2019)

Egy életunt középkorú férfi felvesz egy fiatal stoppos lányt. A férfi kezdetben nagyon kedves, de később egyre agresszívabbá válik... több»

Rendező: Gyimesi Anna

#40932

dráma

Egy nő – miközben megpróbálja megtalálni a helyét az életben – megtudja az igazságot az édesanyjáról, s megismeri a testvéreit is, akiket sosem látott. több»

Rendező: Teneale Bender

Szereplők: Teneale Bender

#40933

horror

A Földet egy idegen civilizáció támadja meg. Úgy tűnik, hogy a hadsereg tehetetlen a pusztító erejű támadások ellen, azoban feltűnik a színen egy hős, aki eldöntheti az egész... több»

I BCC, 2019
#40934

NA I BCC, 2019  (2019)

sportfilm

A világ legnagyobb pontyfogó versenyén 250 csapat méri össze tudását. Kövessék nyomon a Balatonon zajló viadal legizgalmasabb pillanatait, érezzék át a legnagyobb halak... több»

Magyarok Világszépe - Út a döntőig
#40935

dokumentum

Az idei évben útjára indul a Magyarok Világszépe világverseny. A világból azon hölgyek jelentkezését várják, akik igazoltan tudják bizonyítani magyar származásukat, valamint 17.... több»

Helló, szia, csókolom
#40936

dokumentum

Marikát és Janit közös szenvedélyük, a tánc hozta össze. Jani nem akart Marika ötödik férje lenni,- így "vadházasságban" élnek. Jani 71, Marika 78 éves. Mex az egyik legismertebb... több»

Rendező: Oláh Kata

Brandon Thomas – Aldobolyi Nagy György – Szenes Iván: Charley nénje - zenés vígjáték két részben
#40937

zenés

Zenés vígjáték két részben. Az angol Brandon Thomas „Charley nénje” című darabja minden színházi rekordot megdöntött már. Az 1892-es londoni, szilveszteri ősbemutatója óta nem... több»

Párkai István karnagy
#40938

életrajzi

A portréfilm Párkai István több mint hat évtizedes karnagyi és tanári munkássága legfontosabb állomásait idézi fel pályatársak, tanítványok és barátok segítségével. több»

Jégkorong Világkupa - Összefoglaló
#40939

sportfilm

A Jégkorong Világkupa nemzetközi versenyt 2004 óta, most először rendezik meg Torontóban. A nyolccsapatos tornán két csoportban küzdenek meg a világ legjobb hokisai: az A csoportban az... több»

#40940

dokumentum | zenés

Liszt Mayerling-je a Royal Ballet egyik klasszikus előadása, ami az Osztrák-Magyar Monarchia királyi udvarába kalauzolja el a nézőt.  több»

Rendező: Kenneth MacMillan