Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#41041

NA Undying  (2021)

horror | romantikus | thriller | vígjáték

Egy tragikus autóbaleset következtében egy nő kómába kerül. Két évvel a baleset után végre felébred a kómából, ám azt tapasztlja, hogy a barátai faképnél hagyták, férje pedig... több»

Büszkébben tűrni másnál
#41042

dokumentum

Első világháborús szobrok a Kárpát-medencében "Magyarnak lenni annyi, mint büszkébben tűrni másnál!" A felirat a gödöllői Grassalkovich kastély melletti parkban álló első... több»

Rendező: Széles Tamás

Visszaszámlálás: a berlini fal felemelkedése és bukása
#41043

dokumentum

Szemtanúi lehetünk a berlini fal építésének és ledöntésének személyes történetek és a két történelmi- és kulcspillanathoz vezető legfontosabb események tiszta áttekintése... több»

#41044

Miután három barát az egykori óvóhelyen gyorséttermet alapít rájönnek, hogy csak egy vékony fal választja el a helységet és a szomszédos bank széfjét. Miközben azon gondolkoznak,... több»

Kígyók a városban: Simon Keys akcióban
#41045

dokumentum

A dél-afrikai Durbanben olykor elszabadul a pokol: halálos marású mérgeskígyók özönlik el az otthonokat, és ilyenkor csak professzionális hüllőbefogók szabadíthatják meg a... több»

Good Morning
#41046

dráma | rövidfilm

Ebben a 15 perces, magyar rövidfilmben Budai Sára, az egy gyermekét egyedül nevelő anyuka mindennapjaiba nyerhetünk bepillantást, melyből kiderül, hogy mennyire fontos manapság az angol... több»

Novelmore: Invincibus: A varázslatos páncél
#41047

Az élet úgy hozza, hogy a rendkívüli felfedező, Dario, a szabadszellemű Arwynn herceg és a tapasztalt Gwynn Úrnő titkos képességeiket is bevetve közösen harcolnak, hogy megvédjék... több»

Star Academy Warm-up
#41048

A Star Academy háttérműsora, amelyben a szuperprodukció kulisszatitkairól még többet megtudhatnak a rajongók. A Star Academy Warm-up és a Star Academy Backstage műsorvezetőjeként... több»

Detours
#41049

NA Detours  (2016)

dráma | krimi | thriller

Daniel a nagybátyja segítségével jelentős összeget sikkaszt el, majd bujdosásra kényszerül. A férfin azonban várakozás közben egyre jobban eluralkodik a paranoia.

Élni
#41050

NA Élni  (2019)

dráma

Egy római külvárosban él az Attorre család. Luca frusztrált szabadúszó újságíró, Susi, az egykori balerina túlsúlyos nőknek tanít balettet. A lányuk, Lucilla csendes, nagy... több»

Világrengető rablások
#41051

dokumentum

A sorozat a világ legarcátlanabb rablásainak hihetetlen, de igaz történetét meséli el. Akciódús jelenetek segítségével lépésről lépésre kalauzolja végig a nézőt a... több»

Állati operatőrök
#41052

dokumentum

Vadállatokra szerelt speciális kamerák segítségével leshetünk be a vadvilágba. több»

Levegő nélkül a mélyben
#41053

dokumentum

A szabadtüdős merülés elképesztő teljesítmény, kiváltságos adomány és pompás lehetőség is egyben a természet zavartalan megfigyelésére. Pierre Frolla négy világbajnoki címet... több»

Tetthely - A megállíthatatlan
#41054

krimi

Felesége halála után Nick Tschiller (Til Schweiger) elszabadul, és nem nyugszik, míg kézre nem keríti Firat Astant (Erdal Yildiz). Az ügy hátterében oroszok állnak, akik a csecsen... több»

A hajóroncs pszichopatája
#41055

dokumentum

A Batavia-zendülés során emberek egy civilizált csoportja vérszomjas gyilkosok barbár csőcselékévé válik. Ez minden idők egyik legrémisztőbb és leghátborzongatóbb hajótöréses... több»

Tourette a családban
#41056

dokumentum

Olyan családok engednek bepillantást életükbe, akik Tourette-szindrómás idegrendszeri betegséggel élő gyermekeket nevelnek. Megismerhetjük történetüket és örömüket, ahogy a... több»

#41057

NA Vastojás  (2014)

animáció

Benedek vidéken él családjával, ahol a nagymama hintaszékben mondja bölcs meséit, anya ebédet főz, apja pedig kemény harcot vív a földjével. Egyszer a szomszéd erdő veszélybe... több»

#41058

rövidfilm | vígjáték

Két férfi utazik egyetlen rejtélyes cél felé, de mindketten másképpen élik meg az eseményeket.

Föld alatti mesék
#41059

dokumentum

A kerttulajdonosok sokat tehetnek a biodiverzitás megőrzése érdekében. Egy kis pihenőkert is sok vendégnek adhat otthont, többek között a nem mindig szívesen látott vakondnak. Bár a... több»

#41060

dokumentum

Anyja halála után egy nő egy naplóra bukkan, amelyet még a második világháború alatt írtak. Mindig azt hitte, hogy az apja az ellenállás hőse volt, de most rádöbben, hogy... több»

Rendező: Erika Rossi

Szereplők: Lorena Fornasir