Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#41021

dráma

Egy társaság a semmi közepén találkozik egy vendégházba. Teljesen elzárva a külvilágtól próbálják megérteni a végzetüket. Rájönnek, hogy a múlt csapdájában vannak és a... több»

#41022

dokumentum

Netflix

Gyere és ismerd meg a dél-amerikai államok vérpezsdítő kultúráját, ételeit, zenéjét és persze hangulatát!

#41023

NA Ten  (2016)

dráma

Egy sikeres üzletember beleszeret egy némafilm színésznőjébe. Ettől fogva mindenütt hozzá hasonló nőt keres. több»

Sherlock Holmes 3
#41024

akció | kaland | misztikus | thriller

Jude Law és Robert Downey Jr. kilenc évvel a Sherlock Holmes: Árnyjáték után ismét magára ölti minden idők talán legikonikusabb párosának szerepét. több»

Amerika cápái
#41025

dokumentum

Arról, hogy az USA partjai mentén rengeteg cápa él, testükön csúnya sérülésnyomokat viselő szörfösök és fürdőzők sokasága tudna mesélni. De pontosan milyen fajok vadásznak... több»

The Manleys and the Hunts
#41026

dokumentum | történelmi

1887-ben, a viktoriánus korban járunk, ahol két, társadalmilag messze álló leányzót összehoz a családon belüli erőszak. Lavinia Manley kimenekül a kilátástalan szegénységből... több»

Rendező: James House

Szereplők: David Morrissey

Huntington
#41027

dráma | thriller | vígjáték

Egy fiatalember gyilkos tervet sző, hogy megörökölje családja vagyonát. több»

#41028

NA Graceling  (2017)

akció | dráma | fantasy | kaland

A film története szerint egy fiatal, eszes és gyönyörű nő egy olyan világban kénytelen élni, ahol néhány szerencsés kiválasztott kimagasló képeségekkel születik. több»

Így készült: Halálos iramban 8.
#41029

szkeccsfilm

Dom és Letty nászúton vannak, Brian és Mia pedig kiszálltak a játékból. A világjáró csapat többi tagja szétszéledt, és próbálnak a normálisra emlékeztető életet élni. Ám egy... több»

#41030

dráma

Egy elvált mő megpróbál megbékélni diszfunkcionális családjával, miközben új esélyt talál a szerelemre. több»

#41031

dokumentum

Vajon segíthet egy budai villamosmegálló melletti tavacska az evolúció legérdekesebb titkainak megfejtésében? Azt hihetnénk, hogy a sarkok meghódítása és a Föld legmagasabb... több»

#41032

horror | misztikus | sci-fi | thriller

Az Egyesült Államok és Mexikó határán 20 évente eljönnek azok a napok, amelyeket a helyiek "időtlenségnek" neveznek. Ilyenkor az istenek, akiknek egykor az ősi maja törzsek... több»

#41033

NA Uprize!  (2017)

dokumentum | történelmi

A dokumentumfilm azokat a társadalmi, politikai és kulturális feltételeket vizsgálja meg, amelyek az 1976-os dél-afrikai diáklázadás kitöréséhez vezettek.

Rendező: Sifiso Khanyile

#41034

NA Atlantis, Iceland  (2017)

(1)

dokumentum

Egy ausztrál férfi és a barátja Izlandra utazik, hogy megtalálják egy régi film forgatási helyszínét. több»

Mecseki láthatatlanok
#41035

dokumentum

Napokkal a forradalom vérbe fojtása után is elkeseredett harcot vívtak a diákokból, hallgatókból és civilekből álló partizánok a Mecsekben. A mecseki láthatatlanok immár hatvan... több»

A Szent Sír titkai
#41036

dokumentum

Egy közelmúltban elvégzett vizsgálat meghökkentő eredményt hozott: a legmodernebb kormeghatározási módszerek szerint a Szent Sír maradványai a Kr. u. 4. századból valók. Ha ez igaz,... több»

#41037

animáció

Kleó és Fáraó tévét néznek. A műsor a Mikulásról szól. Csengetnek: a lestrapált Mikulás és Rudolf áll a küszöbön. Kiderül, hogy már nem bírják a munkát. Űrpatkány tudja a... több»

Rendező: Máli Csaba

#41038

NA Malibu Road  (2021)

misztikus | romantikus | thriller

Dr. Raymond Forrester híres pszichológus, az UCLA professzora, aki az egyik tanítványával, Dorothy Crowderrel Malibura utazik egy kétes hírű hotelbe. Ketten együtt nagy mennyiségű LSD-t... több»

#41039

játékfilm

Filmünk saját ötlet alapján készül, aminek központi témája a családi szeretet és a télapó misztikuma. A rövidfilm a családi kalandfilmek műfaját képviseli, ami egy érzelemmel... több»

#41040

dokumentum

A dokumentumfilm a Martin Kirch­berger rendezőt és stábját ért, 1991-es tragédiát dolgozza fel. több»

Rendező: Thomas Frickel