Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#41001

akció | krimi

A film története szerint egy bepített zsaru komoly feladatot kap, le kell lepleznie Hong Kong legnagyobb bűnszervezetét... több»

Szereplők: Donnie Yen

#41002

dráma | thriller

Izagalom, gyilkosság és rejtély három felvonásban. A cselekmény valahogyan mindig a hatos szám és a T betű köré szövődik. A film története szerint két férfi összeismerkedik, és... több»

#41003

Egy anya és fia mérgező kapcsolatát követi nyomon, párhuzamot vonva az észak-koreai diktatúra és az emberek kapcsolata között. több»

#41004

NA Upheaval  (2021)

Egy kisvárosi házaspár hátborzongató és véres dolgokba keveredik a helyi plébános miatt.

The Match
#41005

NA The Match  (2020)

dráma | sportfilm | történelmi

A film megtörtént esemény alapján készült. 1944 tavaszán, Hitler születésnapja apropóján a nácik futballmérkőzést rendeztek, melyen magyar foglyok szálltak versenybe a náci elit... több»

#41006

NA Verano Rojo  (2015)

horror

A Verano Rojo című horror története négy fiatalról szól, akik Mallorcára érkeznek a nyári szünet idejére, ám a csodás szigeten eltöltött nyaralás hamarosan a legpokolibb... több»

Mária Terézia werk
#41007

western

A film bemutatja a Mária Terézia című film készítésének fontosabb pillanatait és kulcsfiguráit. több»

Holnap tali - A premier
#41008

kaland

A Petőfi gimi végzősei elérkeztek a felvételi és érettségi időszakához. Közben egy színdarab pályázat felvillantja egy New York-i jutalomút lehetőségét. Soma ezt nem hagyná ki,... több»

Király 108
#41009

NA Király 108  (2020)

életrajzi

A portréfilmet öt helyszínen, mindössze egy év alatt forgatta le Király Gábor és stábja. A több mint egy órás alkotásban harmincketten beszélnek a kapusról és életéről, köztük... több»

Hitlerjugend: A nácik gyerekkatonái
#41010

dokumentum

A Hitlerjugend a náci párt ifjúsági szervezeteként jött létre az 1920-as években. A mozgalom fokozatosan az összes többi ifjúsági szervezetet magába olvasztotta, a német fiúk egy... több»

#41011

animáció | családi | kaland | sci-fi | vígjáték

Egy szívmelengető történet egy párosról, akik különbözőbbek talán már nem is lehetnének. KC  egy energikus, túlbuzgó robotkutya, míg Marshall egy idős, magának való, valódi... több»

Minden, amit az antibiotikumokról tudni kell (Az igazság az antibiotikumokról)
#41012

dokumentum

Vezető szakértők úgy gondolják, hogy egy potenciálisan pusztító, antibiotikumok utáni korszakba lépünk be. Ez azt jelentené, hogy egy papír okozta vágás kezelhetetlen... több»

#41013

dráma | háborús | történelmi

A második világháború alatt hét szövetséges katona találkozik egy németek által megszállt falu egyetlen túlélőjével, Elodie-val. A körülményektől összezavart érzelmi... több»

Celeb cápák
#41014

dokumentum

A Föld óceánjaiban élő sok millió cápa túlnyomó többségét nem ismerjük személyesen – vannak azonban olyan különleges példányok, melyek mára valóságos celebekké váltak... több»

Visszatérés a Cápa-szigetre
#41015

dokumentum

A cápakutató dr. Craig O'Connell a réunioni CRA cápavédelmi program szakembereivel közösen a korábbi paradicsomi szigetet fenyegető válsághelyzet okait vizsgálja. több»

#41016

életrajzi | kaland | vígjáték

A szeptember 11-i támadadást követően Michael Jackson, Elizabeth Taylor és Marlon Brando elhagyja New Yorkot, és Los Angeles-be indulnak egy kocsival. több»

#41017

dokumentum

Aki utazott már a nagyvilágban, az tudja, hogy nem ritka a turizmusban az állatok kihasználása. Ezek a teremtmények a legtöbbször szenvednek, és méltatlan körülmények között... több»

#41018

A sakkvilágbajnok Garry Kasparov képtelenségnek tartja, hogy a női sakkozók valaha is egy szinten lesznek a férfi nagymesterekkel, de nem tudja, hogy megszülettek Budapesten a Polgár... több»

#41019

dráma

Egy vak művész felemelkedése és bukása, akinek rendkívüli adottsága van, hogy élethű portrékat készítsen pusztán emberi hangok után, és aki televízós hírességé válik. Egy... több»

#41020

dráma | horror | sci-fi

Egy évvel ezelőtt egy nő beleszeretett egy emberbe a csillagokon túlról. A szerelmükből pedig egy gyerek született. Küldetésük miatt, hogy egy napon egyesítik a világaikat, a... több»