Filmek

Legjobb filmek 1981-től 1990-ig

Saját filmes lista készítése
A Mándoki Soulmates ünnepi filmje
#45563

dokumentum

A neves magyar zenész és producer, Mándoki László a rock-kultúra meghatározó alakjaival lép fel a ManDoki Soulmates nevű formációban. A koncert során a zenei élményt magyarországi... több»

#45567

dokumentum

A kígyóknak van egy rendszertani családja, mely az áldozat idegrendszerére ható mérgével több embert öl meg, mint bármelyik másik kígyófajta. Mi a titkuk? A tudósok az idővel... több»

#45568

horror

Egy magántőke-társaság főnöke meghívja pár alkalmazottját egy karácsonyi partira, amelyről kiderül, hogy egy verseny az előléptetésért. több»

#45569

vígjáték

Egy dokumentumfilmes stáb követi a politikai szélhámost, Rick Klingmant, aki összefog a haverjával, Simonnal, hogy elintézzenek egy rivális kongresszusi képviselőjelöltet. több»

#45572

dokumentum

Amazon Prime Video

Egy új évad kezdete a csapatnak, viszont néhánynak a legismertebb játékosok közül az utolsó is lehet. több»

#45574

dokumentum

Netflix

A Victoria-i Fulham Büntetés-végrehajtási Központban fogva tartott őslakosok szemszögéből a The Art of Incarceration című film azt vizsgálja, hogy a művészet és a kultúra hogyan... több»

#45575

dokumentum

A CERN az Európai Nukleáris Kutatási Szervezet a világ legnagyobb részecskefizikai laboratóriuma. A 20 tagországot tömörítő szervezetnek Magyarország 1992 óta tagja, ami elsősorban... több»

Rendező: Antal József

#45576

dokumentum

2018. augusztus 20-a egy csendes, borús nap volt Svédország fővárosában, Stockholmban. A város központjában található az 1897-ben épült svéd parlament impozáns, neobarokk épülete.... több»

#45577

horror

Egy baráti társaság egy sivatagi házban ünnepli az új évet. Minden éven egy játékot játszanak, de idén egy szadista gyilkos is be akar kapcsolódni a játékukba. több»

A fasiszták és a szabadkőművesek
#45579

dokumentum

A nácizmus és a fasizmus képviselői gyűlölték a szabadkőműveseket, koruk legbefolyásosabb társaságát; tanulmányozzuk a fasizmus szabadkőművességgel kapcsolatos rögeszméjét és... több»

A Schönbrunni állatkert
#45580

dokumentum

A Habsburg-dinasztia székhelyeként és évszázadokon át a monarchia Duna-parti fővárosaként számontartott Bécs évente 5-6 millió turistát vonz. Sok érdekesség van, amiért érdemes... több»