Filmek

Legjobb filmek 1981-től 1990-ig

Saját filmes lista készítése
#45601

horror | misztikus

Rendező: Alron Phillips

Szereplők: Lj Ugarte, Girard Berry

#45602

romantikus

Serena B. könyvsorozata alapján készült film. Moriah egy francia tengerparti városban élő fafaragó kézműves, aki arról álmodik, hogy felújítja a helyi világítótornyot. több»

#45604

Egy tehetséges cukrász véletlenül elvállalja, hogy vendégül látja a családját az ünnepek alatt. El akarja kápráztatni őket, ezért gazdag háztulajdonosnak adja ki magát. Minden... több»

#45606

dráma

Sasha megsérül és börtönbe kerül volt barátja, Memphis miatt, akinek drogkereskedői karrierjében segédkezett. Malik karjaiban talál menedéket. Malik elkényezteti őt ajándékokkal,... több»

#45607

akció | családi | fantasy | kaland | musical

A Broadway-musical kétrészes filmadaptációjának második része Elphaba, Nyugat gonosz boszorkánya és Glinda, Észak jó boszorkánya kapcsolatát követi nyomon. több»

#45608

NA Waterman  (2021)

dokumentum

Az ötszörös olimpiai érmes és hawaii őslakos Duke Paoa Kahanamoku számos rekordot döntött meg, így téve népszerűbbé a világon a szörfözést, miközben ő maga számos kihívással... több»

The Cat in the Hat
#45613

animáció | kaland | vígjáték

#45614

romantikus

A Mickey Guyton azonos című dala által inspirált „Heaven Down Here” négy különböző ember történetét meséli el, akik egy helyi étkezdében rekednek karácsony este, amikor... több»

#45615

krimi

Jodi Arias, a hírhedt gyilkosnő története egy egészen új oldaláról, és arról, hogyan ragadta magával a világot közel egy évtizedig. A Lifetime egyik legsikeresebb igaz bűnügyi... több»

#45617

NA Megaboa  (2021)

akció | horror

Egy hallgatókból álló csoport expedícióra indul a dzsungelbe, hogy feltárjon néhány barlangrajzot, rövidesen azonban egy vérszomjas fenevad veszi őket üldözőbe. több»

#45619

romantikus

Amber nagy bajban találja magát, amikor megígéri, hogy olyan karácsonyi parádét rendez, amit senki sem fog elfelejteni. Tervei szerint a sztárvendég Smokey Robinson lesz, viszont Eddie... több»