Filmek

Legjobb filmek 1981-től 1990-ig

Saját filmes lista készítése
#45642

családi

Yana egy nagyvárosi iskolában kezdi az új tanévet. Ahonnan ő jött, a nők fejkendőt viselnek, ezért az osztálytársai gúnyolják. Egy erdei iskolai táborban a társai rosszul lesznek az... több»

Két nap – két tó
#45644

dokumentum

TV-ben (Fishing & Hunting, csütörtök 01:33)

2022 ősszel elkészült egy film, amiben megmutatjuk, hogy a hozzánk érkező vendégek, pecások mire számíthatnak, ha ellátogatnak a Kastély-park Tavakra! Természetesen a halfogás és... több»

#45646

dokumentum

Töredékek három erdélyi prímás életéből Zenés dokumentumfilm, amely három belső erdélyi, ezen belül két kalotaszegi és egy mezőségi, elsősorban hagyományos népzenét játszó... több»

#45647

dokumentum | vígjáték

Netflix

Mike Epps reflektál karrierje sikereire és személyes küzdelmeire, kitérve pénzügyi kérdésekre, a kapcsolatokra és az utcai élettel kapcsolatos komikus meglátásaira. több»

Rendező: Royale Watkins

Szereplők: Mike Epps

#45648

dokumentum

Mael, Adrien és sokan a világ szegleteiből egy szolidaritásra alapuló utópiát hoznak létre Párizs szívében. A falu közel 2000 lakost számlál, ők a Nagy Szomszédok (Les Grands... több»

Rendező: Bastien Simon

飯戲攻心2
#45649

dráma | romantikus | vígjáték

#45652

NA Vore Gore  (2021)

horror

Kilenc brutális történet, amely a legsötétebb fantáziaszüleményeket eleveníti meg.

#45655

vígjáték

Netflix

Jes Tom, Alok, Asha Ward, Chloe Petts, DeAnne Smith, Krishna Istha és Mx. Dahlia Belle humoristák beszélnek a nemek kérdéséről. több»

#45659

dokumentum | életrajzi

Két viharos elnöki ciklus, azon belül pedig egy geopolitikai zűrzavarral teli időszak és egy gazdasági válság után könnyű megfeledkezni arról, ahogyan a fiatal elnök megnyerte... több»

Rendező: Finlay Bald

Szereplők: Barack Obama