Filmek

Legjobb filmek 1981-től 1990-ig

Saját filmes lista készítése
#45661

horror

Egy autóbaleset következtében az áldozatok brutális kannibálok kezébe kerülnek, akik fel akarják őket darabolni. több»

#45662

horror | thriller

Rendező: Kilotile

Szereplők: Megan Langlois, Kilotile

#45663

akció | dráma

Egy ígéretes, fiatal MMA-harcos karrierje csúcsán rászokik a kábítószerre, és a hajléktalanná válik. Mindez megváltozik, amikor találkozik egy beképzelt promóterrel, aki megígéri... több»

#45664

dráma | rövidfilm

A takarítóként dolgozó Sandra rájön, hogy elhunytak lakását kell kitakarítania. Természetesen sokkal jobban izgatja a tulajdonos története, mint a pókhálók, és amikor megérkezik... több»

#45665

dokumentum

Három rodeós kockáztatja a testét, miközben a szeretett sportágukban versenyeznek egy bajnoki címért. Az egyik férfi, aki huszonöt éves pályafutása végéhez közeledik, tovább... több»

#45666

dráma | romantikus

Hazel az ünnepeket szülővárosában tölti, ahol egy románc kezd kibontakozni közte és egy helyi vállalkozó között, aki Hazel apjának segít a családi pékségben, de néhány... több»

#45667

dráma

Jacques Romand egy tanár, aki elvesztette hivatását. Egy helyi élelmiszerboltban szemtanúja lesz egy rablásnak, és segít letartóztatni az egyik tolvajt, a 14 éves Victort. Amikor azonban... több»

#45669

vígjáték

Az Egyesült Államokban három éve letelepedett Gad Elmaleh visszatér Franciaországba, anélkül, hogy be merné vallani a családjának, hogy azért teszi ezt, hogy áttérjen a katolikus hitre. több»

#45671

NA Quicksand  (2023)

thriller

Egy majdnem válófélben lévő házaspárt ismerhetünk meg, akik egy kolumbiai esőerdőben túrázás közben futóhomokba ragadnak. Megküzdenek a dzsungel elemeivel, és együtt kell... több»

#45672

NA Trap  (2022)

rövidfilm

Marina és testvére, Szása oroszországi fiatalok életét és mindennapjait követhetjük nyomon, amelyeket keresztülsző az extázis és az állandósult hatalmi zaklatás.

#45673

NA Future Date  (2024)

dráma | romantikus | vígjáték

#45675

dokumentum

A film főszereplői három nőstény oroszlán három különböző vadászterületről. Mindannyian más kihívásokkal szembesülnek, a céljuk azonban ugyanaz: minél több zsákmányt ejteni... több»

#45676

akció

Netflix

Ifjúsági ikon. Szupersztár. Akcióhős. A mindössze 30 éves Maanav karrierje csúcsán volt, amikor Haryanában forgatás közben balesetet szenvedett. Maanav, aki egykor közismert volt,... több»

#45677

dokumentum

Netflix

Többek között Edvin Ryding és Omar Rudberg, valamint a fő író, alkotó és executive producer Lisa Ambjörn mesélnek arról, hogyan alakult ki Wilhelm és Simon útja az írás... több»

#45678

dráma | thriller | vígjáték

Egy látszólag elbűvölő ingatlanügynökről egy kis hegyi közösségben kiderül, hogy egy sötét titkot őrző, zavart alkoholista, amikor egy nap egy karizmatikus fekete ruhás férfi... több»

#45679

dokumentum

Száz év fotográfia - avagy az ördög masinája Zabolán. Az időben száz évet utazunk, de a tér állandó: a háromszéki Zabola idősebb lakói mesélnek az elmúlt évszázad... több»

Rendező: Bollók Csaba