Filmek

Legjobb filmek 1981-től 1990-ig

Saját filmes lista készítése
Lánykérés Párizsban
#45601

romantikus

Anna és Sebastian munkatársak, akiket egyik ügyfelük tévesen egy párnak hisz, és most fenn kell tartaniuk a látszatot, hogy ne okozzanak csalódást legnagyobb bevételi forrásuknak. több»

#45603

romantikus

Egy munkamániás üzletember megvásárol egy családi légitársaságot, majd lemondja a minden évben megrendezett jótékonysági akciót. Egy pilóta viszont felbujtja a közösséget, hogy... több»

#45605

NA Cave Rescue  (2022)

dráma

A világot rabul ejtő, valódi történet alapján. Egy nemzetközi elit búvárcsapatot mozgósítanak, hogy megmentsenek egy fiú focicsapatot, amely egy barlangban rekedt a növekvő árvíz... több»

#45606

NA We Harvest  (2024)

horror | thriller

Rendező: Julia Tranfaglia

Szereplők: Drew Dusterhoff

#45609

dráma

A "Mikor lesz végre újra olyan, mint régen volt" Joachim Meyerhoff azonos című bestsellerének filmadaptációja, amely egy gyermek- és ifjúságpszichiátriai klinika igazgatójának... több»

Sovereign
#45610

NA Sovereign  (2024)

akció | dráma | krimi

Győzelemről énekeljen!
#45611

dokumentum

„1938. májusában Magyarországra figyelt a katolikus világ, mert ekkor tartották a XXXIV. Eucharisztikus világkongresszust Budapesten. A korabeli Európa utolsó közös békés... több»

#45612

dokumentum

A szibériai sarkvidék közelében található a "Chodowaricha" meteorológiai állomás, ahol a három meteorológus, Vladimir, Sasha és Alexander figyeli az időjárást.

Rendező: Stanislaw Mucha

#45613

horror | vígjáték

Egy modern mese - zombikkal. A családi értékek, a horrorfilmek képi világa, a külvárosi élet, az amerikai álom és a végső tabu, a halál szatírája és ünneplése.

Az igazság az otthoni edzésről
#45615

dokumentum

A koronavírus megjelenésével az otthonok edzőteremmé alakultak. Itt az ideje, hogy lerántsuk a leplet az otthoni edzéssel kapcsolatos tényekről! A műsorban szakértők szólalnak meg,... több»

Egy veszendő világról van szó..._ Portréfilm Istvánfi Gyula építésztörténészről - MMA portré
#45617

életrajzi

A portré Istvánfi Gyulának az egyetemes, a magyar és a népi építészettörténet terén végzett iskolateremtő tudományos, kutatói- és tanári munkásságát mutatja be. több»

Rendező: Mohi Sándor

Random
#45619

NA Random  (2024)

dráma | vígjáték

Szereplők: Khushi Kapoor, Junaid Khan

#45620

dokumentum

Athén szívében fekszik az Akropolisz, az ókori metropolisz maradványa, amely több mint 2000 éve néz le a város többi részére. A templomok és műemlékek komplexuma az i. e. 5.... több»