Filmek

Legjobb filmek 1981-től 1990-ig

Saját filmes lista készítése
Aranycipellő
#45643

dokumentum

A miskolci Nyitott Ajtó Baptista Iskola halmozottan hátrányos helyzetű diákjainak Horváth Gyula birkózó edző naponta tart foglalkozásokat, versenyekre viszi a gyerekeket, a családokat... több»

#45644

dráma | vígjáték

Netflix

Egy nyugdíjas rádiós műsorvezető egy élelmiszerboltban dolgozik, hogy pénzt keressen és részt vehessen egykori munkaadója évfordulós partiján, ahol reméli, hogy újra találkozhat... több»

#45645

dokumentum

Netflix

A Victoria-i Fulham Büntetés-végrehajtási Központban fogva tartott őslakosok szemszögéből a The Art of Incarceration című film azt vizsgálja, hogy a művészet és a kultúra hogyan... több»

#45646

dokumentum

Hét nőstényével, 13 kölykével és két hímjével a Bushbuck-falka a tanzániai vadon egyik legerősebb oroszlánklánja. A mindennapos harcok megvívása és a vérvonal továbbvitele... több»

#45648

dráma | thriller

Egy tinédzser lányt könyörtelenül zaklatnak a világhálón, mire rájön, hogy a szörnyű üzenetek a saját anyjától származnak. több»

A fasiszták és a szabadkőművesek
#45649

dokumentum

A nácizmus és a fasizmus képviselői gyűlölték a szabadkőműveseket, koruk legbefolyásosabb társaságát; tanulmányozzuk a fasizmus szabadkőművességgel kapcsolatos rögeszméjét és... több»

#45650

dokumentum

A Boden-tó smaragdos zöld színét a benne élő vízinövényeknek köszönheti. Éppen ezért 30 különböző halfajta lubickol és él Európa harmadik legnagyobb édesvizű tavában. A tél... több»

Rendező: Klaus T. Steindl

Szereplők: Cornelius Obonya

#45651

dokumentum

A dokumentumfilm-sorozat Tóth Péter Lóránt, a kuntszentmiklósi tanár és versvándor útját követi végig, ahogy a bori Radnóti-szobortól gyalogszerrel teszi meg az erőltetett menet... több»

Rendező: Herczeg Zsolt

5 medve – mentőakció
#45653

dokumentum

Három évvel ezelőtt a magyar Fehérkereszt Állatmentő Liga budapesti irodájában megcsörrent a telefon és riasztó hírek érkeztek Spanyolországból: a külföldi kollégák egy csődbe... több»

#45655

dokumentum

A dokumentumfilm a Románia erdőiben élő idős emberek nehéz mindennapjait és érdekfeszítő történetét mutatja be, akik világtól való elzártságuk miatt kénytelenek minden... több»

Sárkánylovasok: Mentőosztag: A fészek
#45656

animáció

Dak és Leila különlegesek. Nemcsak azért mert ikrek, hanem mert sárkányok nevelték őket, akikre családjukként tekintenek. Értik a nyelvüket, és képesek együttműködni annak... több»

Virágzó matyórózsa
#45658

dokumentum

A magyar népművészet egyik legszebb, legismertebb képviselője a matyók élő hagyománya, ők jelenítik meg a magyar népművészet folytonosságát. Az elmúlt évszázadban ez a sok... több»

Rendező: Kovacs Laszlo

Cápák inváziója
#45659

dokumentum

Józan ésszel azt hihetnénk, hogy a cápák a tengerben élnek, és annak, aki fél tőlük, elég elkerülnie a strandokat. A helyzet azonban nem ilyen egyszerű: a világ e téren is... több»

#45660

romantikus

Lily Skóciába utazik az édesanyjával, és újra kapcsolatba kerül Logannal, a család egyik gyerekkori barátjával. Lily és Logan tudta nélkül a kotnyeles anyjuk kitalált egy tervet,... több»