Filmek

Legjobb filmek 1981-től 1990-ig

Saját filmes lista készítése
#45682

dokumentum

Emlékek Pilinszky János életéről és a korról, amelyben élt A filmsorozat harmadik részében ellátogatunk Pilinszky János egykori lakóhelyeire, és számba vesszük a könyveket,... több»

Rendező: Mispál Attila

#45683

dokumentum

A neves magyar zenész és producer, Mándoki László a rock-kultúra meghatározó alakjaival lép fel a ManDoki Soulmates nevű formációban. A koncert során a zenei élményt magyarországi... több»

#45686

dokumentum

TV-ben (National Geographic, csütörtök 01:33)

Alaszkában egyre többen lázadnak fel a társadalmi normák ellen, és próbálnak meg a saját szabályaik szerint élni. Az izgalmas különkiadás az ’Alaszka új pionírjai’ c. sorozat... több»

#45687

thriller

Connor unalmas élete Marilynnek köszönhetően izgalmas fantáziavilággá változik.

#45688

dokumentum

Tibet távoli hegyvidékén van egy gyönyörű völgy, mely nemcsak a szépségével, de az élővilága sokszínűségével is leveszi a lábáról az embert. A film a környék... több»

Rendező: Frédéric Larrey

#45690

NA A Tisza nevében  (2020)

(3)

dokumentum

Emberközeli történet a Tisza és Kárpátalja hulladékproblémájáról és arról miként küzd a két főszereplő és az önkéntesek az emberi felelőtlenség ellen. Folyóink... több»

Rendező: Ljasuk Dimitry

#45692

dokumentum

Gyakran előfordul a fiatalok körében, hogy tudva, -vagy tudtunkon kívül-, drogot fogyasztanak. Az ismeretterjesztő film szakemberek segítségével járja körül, hogy milyen tünetekkel,... több»

#45693

NA Sanctuary  (2022)

dráma | thriller

Hal megpróbál véget vetni a dominaként dolgozó Rebeccával való kapcsolatának. A férfi döntése azonban végzetesnek bizonyulhat.

Magyarok a Miljacka partján – Irma asszony története
#45695

dokumentum

Az egyik legkevésbé ismert magyar diaszpóra Boszniában él. Kialakulása, megpróbáltatásai, a kultúrák metszéspontján egyensúlyozó helyzete igazán különleges és megindító... több»

Ben 10: Az Omnitrix gyűjtő
#45697

animáció

A Tennyson csapatot az ikszlényként ismert dimenziókon át ugráló, hatalmas erejű idegen támadja meg. Hamarosan meglátogatja őket egy párhuzamos dimenzióból érkező Max, aki megnyitja... több»

#45698

NA Ustyrlig  (2022)

dráma

Az 1930-as évek Dániájában egy tinédzsert intézetbe kényszerítenek, hogy lázadó viselkedését kezeljék. több»

Életút Krisztus követségében
#45699

dokumentum

Farkas Attila atya 90 éves Farkas Attila atya évtizedekig szolgált a budapesti Szent István Bazilikában, szerteágazó, többek között művészettörténészi munkássága alapján nagy... több»

Rendező: Koltay Anna

Egy keresztre feszítés anatómiája
#45700

dokumentum

TV-ben (Viasat History, csütörtök 01:33)

A Cambridgeshire Fens területén 2017-be folyó közönséges régészeti ásatás szenzációs felfedezéshez vezetett, megtalálták a római keresztre feszítések legjobb állapotban... több»

Rendező: Adam Luria

Szereplők: Helena Wilson