Filmek

Legjobb filmek 1981-től 1990-ig

Saját filmes lista készítése
Láthatatlan kötelek
#45981

dokumentum

Fecó lát, szülei vakok. A 19 évet átívelő drámai családportré trilógia harmadik része a film. Ezt megelőzően Fecó sorsának epizódjait Varga Ágota a SZEMÜNK FÉNYE (2004) és a... több»

Rendező: Varga Ágota

Magyar szentek és boldogok – Szent uralkodónők
#45982

dokumentum

Az epizód a középkori dinasztikus kapcsolatokról s arról szól, hogy világi téren mit érhetett el egy nő a középkorban., ha főúri származék volt. A szereplők időrendben: Skóciai... több»

Rendező: Jankovics Marcell

#45983

NA Bedridden  (2021)

horror

Teri, az özvegyasszony próbálja újra felépíteni az életét, amikor halálos macska-egér játék kezdődik közte és egy fegyveres támadó között.

#45984

dráma

Egy fiatal haredi nő és egy elvált földműves története, akik mindketten szabadságra vágynak. több»

#45985

romantikus

Charlotte bulvárújságíró megpróbál interjút készíteni egy visszahúzódó gróffal. Válaszul a királyi család egy gondnokot bíz meg azzal, hogy adja ki magát grófnak, mivel az... több»

#45989

NA 潛行  (2023)

akció | dráma | krimi

#45990

vígjáték

Amikor Lincoln rájön, hogy testvérének már vannak saját tervei karácsonyra, úgy dönt, hogy legjobb barátja, Clyde segítségével hazahozza őket, és a régi hagyományok szerint... több»

Relapse
#45991

NA Relapse  (2024)

horror

Instabil személyiségének és a közösségi média hatalmának köszönhetően Matt paranoiája egyre nő, és ezzel összekuszálja rehabilitációs programját. Egy titokzatos jelenlét kezd... több»

Rendező: Bret Easton Ellis

Szereplők: Joseph Quinn

#45992

NA Contorted  (2022)

horror | misztikus

Egy család egy csendes és elszigetelt helyre költözik, de már az első nap rémálmok gyötrik őket az új otthonukban. A feleséget nyugtalanítja egy furcsa hang, amit a raktárban hall,... több»

Rental Family
#45994

dráma | vígjáték

Egy Tokióban élő, lecsúszott színészt felvesznek jelképes amerikai srácnak egy japán bérbeadó családi céghez, ami egy váratlan utazásra vezeti, ahol más emberek életében játszik... több»

#45995

NA Red Stone  (2021)

thriller

Egy veszélyes bérgyilkost felbérelnek, hogy vadásszon le egy tinit, aki szemtanúja volt egy gyilkosságnak. Meg kell találnia a fiút, mielőtt az F.B.I. vagy a rivális fejvadászok... több»

#45998

romantikus

Amikor Carly, az ételekkel foglalkozó tudósító megkapja a lehetőséget, hogy saját műsort indítson, Angel Heightsba küldik, hogy segítsen Grantnek megnyitni az éttermet, és leforgassa... több»

Genome
#45999

NA Genome  (2024)

sci-fi | thriller