Filmek

Legjobb filmek 1981-től 1990-ig

Saját filmes lista készítése
Mindenevő cápák
#47003

dokumentum

A cápák a mohóságukról hírhedtek, és valóban, a tapasztalatok szerint messze nemcsak halakat és fókákat esznek: előfordul, hogy az étlapjukon a krokodil, a víziló és az ember is... több»

Ben 10: Az Omnitrix gyűjtő
#47004

animáció

A Tennyson csapatot az ikszlényként ismert dimenziókon át ugráló, hatalmas erejű idegen támadja meg. Hamarosan meglátogatja őket egy párhuzamos dimenzióból érkező Max, aki megnyitja... több»

#47006

dokumentum

A dokumentumfilm a Matsalu Nemzeti Park jávorszarvasborjait követi nyomon az önállósulás útján, az anyai gondoskodás megszűnésétől az ifjú évek tapasztalatszerzésén át a... több»

Rendező: Annette Scheurich

#47007

dráma

Egy meleg tornatanár apa szeretne lenni, és amikor barátja húga, egy korábban drogfüggő lány megjelenik az életében, úgy érzi, meg is van a megoldás.

Érintetlen Amerika – Madártávlatból
#47009

dokumentum

A Sziklás-hegység és az Andok láncai sok ezer kilométer hosszan futnak végig Észak- és Dél-Amerika nyugati peremén. A gyönyörű filmben Alaszkától egészen a távoli Patagóniáig... több»

#47010

dráma

Egy fiatal, meleg, fekete férfi, akit az anyja kitagad, és akinek kevés lehetősége van, úgy dönt, hogy belép a tengerészgyalogsághoz, és mindent megtesz, hogy sikeres legyen egy olyan... több»

Ojtoz-Ozsdola − Natura 2000 természetvédelmi terület
#47011

dokumentum

A film célja az Ojtoz-Ozsdola Natura 2000 természetvédelmi terület bemutatása. A produkció nem csupán a Háromszéki-havasok élővilágát ismerteti évszakonként csoportosítva –... több»

Matched
#47012

NA Matched  (2024)

thriller

Rendező: Eiji Uchida

Felejthetetlen évek
#47013

dokumentum

Néhány év emlékezetesebb, mint a többi. A sorozat az emberi történelem ikonikus éveibe repít vissza minket: olyan időkbe, amelyek kitűnnek a megdöbbentő események, a rendkívüli... több»

Egy német erdő titkai
#47014

dokumentum

Németország nem csupán iparvárosairól és metropoliszairól híres: zöldellő erdőket, kristálytiszta vizű tavakat és folyókat is találunk az ország területén. Az egyik ilyen vidék... több»

Rendező: Sigurd Tesche

#47015

NA Tropique  (2022)

sci-fi

2041. év, Franciaország, két kiképzett űrhajós ikerpár sok mindenen megy keresztül, amikor egyikük megfertőződik egy titokzatos űrből származó anyaggal. több»

#47016

vígjáték

Ricky Gervais második alkalommal jelentkezik egy Netflix különkiadással, amelyben olyan témákat érint, mint a komédia szabályai, macskák és a természet. több»

Szereplők: Ricky Gervais

Nyári Károly koncert az Operaházban
#47017

zenés

Nyári Károly zongoraművész megannyi teltházas koncertje után, pályafutásának mérföldköveként, 2017 júliusában mutatta be egyik legkülönlegesebb koncertjét a zene fellegvárában,... több»

Útravaló
#47018

NA Útravaló  (2020)

dokumentum

Teológusok Az 1538-ban alapított Debreceni Református Kollégium árkádjai alatt domborművek állítanak emléket az iskolát bőkezűen támogató erdélyi fejedelmeknek, valamint azoknak a... több»

Rendező: Cséke Zsolt

Szereplők: Papp János

Egy asszonyi hajszál
#47019

dokumentum

Egy asszonyi hajszál - dokumentumfilm Jókai Mórról. A film rendező-operatőre Szabó Mihály, forgatókönyvíró-szerkesztője Erős Kinga. több»

Rendező: Szabó Mihály

#47020

családi | dráma | vígjáték