Filmek

Legjobb filmek 1981-től 1990-ig

Saját filmes lista készítése
#47042

romantikus

Egy "szerelemtanácsadó" író és egy randirovat írója vonzódni kezdenek egymáshoz, és mindketten a saját stratégiáikat használják, hogy megnyerjék a másik szívét. több»

Szereplők: Brooks Darnell

#47043

dokumentum | vígjáték

Travor a születésszabályozással, az oregánófüstöléssel, a jellegzetes madarakról és méhekről szóló beszédével, az első Buc-ee'sszel, a randizás közben előforduló... több»

Rendező: George Nienhuis

Szereplők: Trevor Wallace

Szomorú vasárnap
#47044

játékfilm

A harmincas években világhírűvé vált pesti zongorista, Seress Rezső életét, dalait idézi meg az író e különös hangulatú tévéjátéka. A kis zongorista, Seress Rezső (Bodrogi... több»

Rendező: Sándor Pál

Szereplők: Bodrogi Gyula, Horváth Gyula

#47045

romantikus

Saga, a harmincas éveiben járó nő, aki sikeres parfümkreátor, és az öccse, Sören közel járnak a Parfümgyártó Vállalkozásukban a sikeres áttöréshez. több»

Gyógyító sarkvidék
#47047

dokumentum

Miként hat a pszichénkre a természet? És ezen belül is az Északi-sarkvidék? Igaza van azoknak, akik szerint jelentősen, orvosilag kimutathatóan enyhíti a stresszt és a depressziót ez a... több»

#47048

NA Poe  (2025)

életrajzi

Rendező: Adam Gonzalez

Szereplők: Gezim Camaj

#47049

NA Due Justice  (2023)

akció | dráma | krimi

Egy katonai múlttal rendelkező ügyvéd levadássza azt a bandát, amelyik megölte a feleségét és a bátyját, és elrabolta a lányát. több»

#47050

horror

Rendező: Soo Sung Lee

Szereplők: Il-Joo Ji, Jiyeon Park

#47056

NA Broken  (2026)

romantikus

Rendező: Raymond J. Roman

#47059

romantikus

Egy szakácsnő, aki saját üzletét szeretné beindítani, belemegy, hogy egy ügyvéd barátnőjének adja ki magát. Miközben együtt dolgoznak, és igyekeznek meggyőzni mindenkit, hogy ő... több»

#47060

NA All Souls  (2023)

krimi

Egy fiatal bizalmas informátort veszélyes titkos akcióra küldenek. A film kíméletlenül mutatja be a kábítószer elleni háború sebezhető gyalogos katonáit, a fiatal bűnözőket,... több»