Filmek

Legjobb filmek 1981-től 1990-ig

Saját filmes lista készítése
#47062

NA Presence  (2024)

horror | thriller

Kísértettörténet egy családról, akik egy külvárosi házba költöznek, és meggyőződnek arról, hogy nincsenek egyedül. több»

#47063

dráma

Grace egy sportsérülést követően az ópiátok rabjává válik. Anyja felügyelete alatt kész maga mögött hagyni a függőségét, de a múltja nem hagyja elmenni: Richie elrabolja őt egy... több»

#47064

NA Virginity  (2022)

dráma

A "Fiú" felnő, és megkérdőjelezi, hogy mit jelent férfivá válni. Egyrészt alig várja, hogy maga mögött hagyja traumatikus gyermekkorát, másrészt egy távoli faluban nő fel, ahol... több»

#47066

horror

Egy tinédzser élete drasztikusan megváltozik, amikor John Wayne Gacy, a híres sorozatgyilkos a szomszédjává válik a csendes külvárosban, ahol él. Kíváncsisága sötét titkokhoz és... több»

#47069

dráma | életrajzi

#47072

dokumentum

2021 nyarán egy csapat kötélidegzetű highline-os az észak-svédországi Abisko Nemzeti Park felé veszi az irányt. Tervük az, hogy 600 méterrel az ikonikus Lapporten-hegyi kapu meredek... több»

Gondozó gazdálkodás
#47077

dokumentum

Film egy gondozó szerepet betöltő farmról, ahol kizárólag autista fiatalok dolgoznak. A fiatal munkások saját szavaikkal és a maguk egyedi módján mondják el, hogyan segítette őket az... több»

#47079

NA Hot Forever  (2022)

vígjáték

Iliza Shlesinger különböző témákról beszél. Minden lány csúnya melltartójától kezdve egészen addig, hogy minden felnőtt férfinak szüksége van egy box springre. több»

Rendező: Steve Paley

Szereplők: Iliza Shlesinger

#47080

romantikus

Egy romantikus regényírót felkérnek egy herceg párkereső tanácsadójának, aki kétségbeesetten próbálja megtalálni az igaz szerelmet a meghirdetett királyi esküvő dátuma előtt. több»