Filmek

Legjobb filmek 1981-től 1990-ig

Saját filmes lista készítése
#47242

horror | vígjáték

A tökéletes búcsúlevél megírása nem könnyű. Hullákkal töldeni meg a garázsodat sem egyszerű. De rávenni az áldozatokat, hogy kedveljenek téged, miközben megölöd őket, ez az... több»

#47245

dráma

Az igaz történeten alapuló film főszereplője, Karen felügyelő elhatározza, hogy visszahoz egy 16 éves lányt az édesanyjához, miután a tinédzser elszökik egy buliba, és nem jön haza. több»

#47246

NA Cellphone  (2023)

dráma | horror | misztikus

Wynne, aki vőlegénye halála miatt poszttraumás stressz szindrómában szenved, zavaró képeket kezd látni a mobiltelefonján a jövőjéről. Ha nem fejti meg őket időben, meghal. több»

A tökéletes szexjáték nyomában
#47248

valóságshow

Egy szexuális kiegészítőket gyártó cég új eszközeik fejlesztéséhez 8 nőből álló csapatot hoz létre, hogy tapasztalataik és ötleteik által segítsék munkájukat. A folyamat... több»

Rendező: Colin Rothbart

Szereplők: Chrissie Wunna

Oravecz Imre − Halászóember
#47252

dokumentum

Oravecz Imre a magyar kortárs irodalom egyik meghatározó alakja. Leghíresebb verseskötete, a Halászóember már megjelenése pillanatában jókora ovációt váltott ki. Alcímében ez áll:... több»

Rendező: Vizi Mária

#47253

dráma | misztikus | thriller

Rendező: Steven M. Smith

Szereplők: Tony Todd, Simon Phillips

Festő Pipitér
#47254

animáció | rövidfilm

Rendező: Keren Karasik

Afgán szén
#47260

dokumentum

Afganisztánban Tor város környékén mindenfelé szenet bányásznak. Testvérek, barátok, felnőttek és 10 év feletti gyerekek bányásszák a szenet nagyon nehéz, sötét körülmények... több»

Rendező: Zeynep Kececiler