Filmek

Legjobb filmek 1971-től 1980-ig

Saját filmes lista készítése
#49461

animáció | rövidfilm

Város szélén, utca végén élt egy ember, Lajos. Tudta, hogy a mozgás nagyon fontos, ezért mindennap elballagott a boltba, hogy vegyen magának öt kiló párizsit, hozzá öt liter tejet... több»

#49465

dokumentum

Korzika a vad szépség szigete a Földközi -tengeren! Egy mediterrán sziget tele mágiával! Kristályos hegyi patakok, szurdokok, illatos fenyő- és gesztenyefaerdők világa, egy tengerrel... több»

Rendező: Barbara Puskas

Lánykérés Párizsban
#49469

romantikus

Amikor egy ambiciózus rendezvényszervező olyan lehetőséget kap, amelyet nem tud visszautasítani, főnökének adja ki magát, és visszatér vidéki szülővárosába. A családja és a... több»

#49472

NA Observer  (2021)

horror

Démonok egy csoportja igényt tart egy zaklatott fiatal lelkére, miközben egy jó természetű szellem küzd a védelméért. több»

Drunk, Driving, and 17
#49473

dráma

Kim, a kitűnő tanuló népszerű és felelősségteljes, aki egy katasztrofális házibuli után rossz döntést hoz. Összetöri az autóját, és majdnem megöli egy osztálytársát, ami... több»

#49474

dráma

1982 nyara. Garance tizenegy éves, és egy távoli faluban él a Cévennes-ben, ahol a szülei megpróbálnak alternatív életet élni. Amikor két olasz aktivista kirabol egy közeli bankot, a... több»

#49478

romantikus

Angie benevez egy fadíszítő versenyre, hogy tisztelegjen édesanyja emléke előtt. Angie azonban nem számít arra, hogy középiskolai szerelme, David és lánya, Gabby is benevezett a... több»