Filmek

Legjobb filmek 1971-től 1980-ig

Saját filmes lista készítése
#50161

NA Mountains  (2023)

dráma

Egy haiti bontási munkás szembesül az újjáépítés valóságával, amikor a gyorsan felértékelődő környékének lebontásával bízzák meg. több»

#50164

NA Broken Courage  (2021)

(1)

dokumentum

A dokumentumfilm egy kambodzsai férfi életútját mutatja be, aki részt vett a háborúban, és végül amputálni kellett az egyik lábát. Idegenvezetőként dolgozik különböző háborús... több»

#50165

NA Boca Chica  (2023)

dráma

A 12 éves Desi szülővárosának strandjain arról álmodozik, hogy híres énekesnő lesz, de célját hazugságok, a gyermekprostitúció állandó jelenléte és azok fenyegető, baljós... több»

#50166

dokumentum

A második világháború még mindig számos történetet rejt, amelyek közül néhány nyilvánvalóan örökre titok marad. Az emlékek egyik ilyen mozaikja a roma partizánok sorsa az egykori... több»

#50169

akció | dráma

Egy ígéretes, fiatal MMA-harcos karrierje csúcsán rászokik a kábítószerre, és a hajléktalanná válik. Mindez megváltozik, amikor találkozik egy beképzelt promóterrel, aki megígéri... több»

#50171

dokumentum

A kolumbiai születésű Camilót végigkövethetjük a "Mis Manos" során, amely az első világ körüli turnéja. Bepillanthatunk kulisszák mögé a slágerek születésébe, és a... több»

#50175

animáció

Netflix

Hope Springs veszélybe kerül, mert Teddy el akarja rabolni az összes jókedvet, viszont az Akciócsapat a Télapó segítségére siet, hogy együtt megmentsék az ünnepeket. több»

A turné II
#50176

vígjáték | zenés

A kultikus A turné 40. évfordulóján érkezik a legendás rock mockumentary folytatása, amely hatalmas sikert aratott az egész világon. több»

#50177

dokumentum

A film főszereplői három nőstény oroszlán három különböző vadászterületről. Mindannyian más kihívásokkal szembesülnek, a céljuk azonban ugyanaz: minél több zsákmányt ejteni... több»

#50179

animáció | családi

Bill és Janet egymásba szeretnek, miközben családjaik háborúban állnak egymással. Családjaik tiltása ellen egy távoli bolygóra menekülnek. Ahhoz, hogy visszatérjenek a fiatalok, a... több»