Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Folytassátok holnap
#50301

dokumentum

A Folytassátok holnap című zenés film a Kormorán együttes közel öt évtizedes pályafutását mutatja be. A filmben az összes jellemző és sikeres Kormorán dal felcsendül, miközben... több»

Rendező: Koltay Gergely

#50302

dokumentum

A világ legdrágább autója. 3 darab van belőle. Darabonként 1 lóerősek, nagyon-nagyon messze vannak, és nem utolsó sorban egy magyar ember tervezte őket. Az Apollo-15, 16 és 17 1971-ben... több»

Rendező: Vereckei Zsolt

#50303

dokumentum

Ez a dokumentumfilm a II. világháború első afrikai-amerikai egysége, a "Fekete Párducok" történetét meséli el, akik a nácik és saját országuk diszkriminációja ellen is harcoltak. több»

Hitler: miből lesz a szörnyeteg?
#50305

dokumentum

Adolf Hitler a 20. század leghírhedtebb gonosztevője és a történelem legsötétebb korszakának karmestere. A Nemzetiszocialista Párt szerény ausztriai családban nevelkedett... több»

#50308

dráma | thriller

Olivia Crawford több vetélést és sikertelen megtermékenyítést követően végre teherbe esik. Ikreket vár a férjével, Briannel. Találkozik Annával, aki szintén nehezen esett teherbe,... több»

#50311

dráma | kaland | thriller

Netflix

A véletlen összehoz hat embert, akik egy olajszennyezés által elpusztított városból menekülnek egy titokzatos hajóra – nem is sejtve, hogy milyen veszélyek várnak rájuk. több»

#50312

fantasy | vígjáték

Angie egyre gyakrabban mereng a múlton, vajon miképp is alakult volna az élete, ha évekkel korábban feleségül ment volna ahhoz a fiúhoz, akiből végül sikeres sportoló lett. A... több»

#50313

vígjáték

Egy reggel Louise az autójában ragadva találja magát, amikor ki akar szállni, pánikroham tör rá. Eközben Paul ellopja az autót, amelyben Louise csapdába esett. több»

#50314

dráma | krimi | vígjáték

Green
#50315

NA Green  (2023)

akció | dráma

#50317

dráma | krimi

Nash Bridges továbbra is San Franciscóban dolgozik, viszont 2020-ban már egy változó várossal kell szembenéznie, egy új főnökkel és egy világgal, ahol a rendőrök munkája... több»

#50318

animáció

Egy 12 éves könyvmolyra egy varázslatos tollat bíznak, amely bármilyen kívánságot teljesít. Beszélő tengerimalacával karöltve veszélyes kalandra indul, hogy megmentse a bolygót a... több»

Candy Darling Biopic
#50320

életrajzi

Életrajzi film Andy Warhol múzsájáról, az úttörő transznemű színésznőről és LMBTQ-ikonról, Candy Darlingról. több»

Szereplők: Hari Nef