Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50362

dokumentum

Jeff Bezos milliárdos vállalkozó űrrepülésének részletes története: a technológia fejlesztésétől a Blue Origin rakéta első emberes repüléséig. több»

Az állatkert kölykei: Óriásbébi születik
#50363

dokumentum

Amikor egy állatkert leghatalmasabb termetű lakóinál szaporulat ígérkezik, a gondozók és az orvosok éjjel-nappal készültségben vannak. Az epizódban egy nőstény zsiráfot már csak... több»

#50364

NA Lola 2  (2022)

dráma | sportfilm

Lola, az amatőr bokszbajnok teherbe esik, és vívódni kezd, hogy feladja-e befejezetlen karrierjét. több»

#50365

animáció | kaland

A Being Betty Flood animációs film középpontjában Betty élete áll, aki a legtöbb szempontból egy átlagos tizenhárom éves gyerek. Átvészeli a rutinszerű iskolai napokat, hétköznapi... több»

Rendező: Mark Gravas

#50366

dokumentum

A fesztivál kiemelt célcsoportja a családok és a gyerekek, akiket az alkotók, a kiállítók, partnereink minden évben olyan programokkal várnak, ami bevonja őket a közös gondolkodásba,... több»

#50369

családi | vígjáték

Az ünnepi időszak beindulni látszik, amikor Emma rájön, hogy a szálló, ahol a karácsonyait töltötte családjával, átalakításra kerül. több»

#50372

dokumentum

A legfontosabb és leghíresebb alagutak érdekfeszítő történetét bemutató dokumentumfilm. több»

#50373

dokumentum

Szent Patrik napja, Írország egyik védőszentjéhez kapcsolódóan az írek nemzeti ünnepe, amelyet minden év március 17-én ünnepelnek a világon mindenhol, akik írnek vallják magukat. A... több»

#50375

horror

Egy magántőke-társaság főnöke meghívja pár alkalmazottját egy karácsonyi partira, amelyről kiderül, hogy egy verseny az előléptetésért. több»

Európa folyói
#50377

dokumentum

A sorozat Európa három legfontosabb, nagy történelmű és sok kulturális jelentést hordozó folyóját, környékét és a hozzájuk kapcsolódó hagyományokat tárja fel. több»

#50378

dokumentum

Megannyi archív anyag, történészekkel, újságírókkal és tudósokkal készített interjú - a Hírhedt merényletek törvényszéki vizsgálatok dokumentációit és a puszta tényeket... több»

#50379

dokumentum

Amazon Prime Video

Egy új évad kezdete a csapatnak, viszont néhánynak a legismertebb játékosok közül az utolsó is lehet. több»