Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50341

dokumentum

Dokumentumfilm a Cseh-erdő varázslatos és újabban terjeszkedő ragadozóiról, a hiúzról és a farkasról, amelyek a nehezen megközelíthető völgyeket lakják, a lehető legtávolabb az... több»

Rendező: Sigurd Tesche

A nyár meséje
#50344

dokumentum

Nyár: napfény, kék ég. Ez az év legmelegebb évszaka. Ám a természetben ilyenkor sincs szünidő. Ellenkezőleg: az élet felgyorsul. A szülők felkészítik utódaikat az önállóságra.... több»

#50345

thriller

Theodore Souza egy munkás, aki egy tragikus baleset miatt elvesztette a családját, elvesztette a munkáját, és most a házát is, mivel a bank elárverezi. Amikor egy friss házaspár... több»

Kiút a szegénységből
#50347

dokumentum

A kínai kultúra és életmód bemutatása. több»

#50348

valóságshow

Az évek során Jamie Oliver karácsonykor már sokféleképpen kísérletezett a klasszikusok elkészítésével. Idén azonban a legtutibb receptjeit mutatja be: láthatjuk, hogy milyen... több»

Rendező: Jamie Hammick

Cápabébik
#50349

NA Cápabébik  (2022)

dokumentum

TV-ben (Nat. Geo. Wild, csütörtök 01:33)

Hogyan zajlik egy tengeri ragadozó gyerekkora? Milyen veszélyek leselkednek a cápabébikre az első hónapokban, miként tanulják meg megvédeni magukat, és hogyan sajátítják el a... több»

#50350

kaland

Ki ne hallott volna már Az Ezeregyéjszaka meséiről, a valaha írt egyik legszebb és legösszetettebb történetről? Seherazádé a merénylőktől rettegő, álmatlan Sahriár szultánnak ... több»

Új közjáték − A vonat utasai
#50351

animáció

Az Új Közjáték sorozat részeként a kísérleti filmetűdben Franz Kafka: A vonat utasai című írásának animációs feldolgozását láthatjuk. több»

Kiállítások a nagyvilágból: A magasztalt és elmarasztalt Renoir
#50352

dokumentum

TV-ben (M5, csütörtök 01:33)

Albert Barnes kémikus és műgyűjtő, Renoir művészetének rmegszállottja volt. Ő volt a kedvenc festője. 181 alkotását gyűjtötte össze, és ezzel az övé lett a világ legnagyobb... több»

Rendező: Phil Grabsky

#50358

dokumentum

Üveggömb, csillagdísz és lametta A karácsony nem igazi karácsony karácsonyfa nélkül. A karácsonyfa állítás- és díszítés hagyománya a 19. század elején vált valóra. A... több»

Rendező: Anita Lackenberger

Szent Mihály-napi játékok
#50360

animáció

Szent Mihály-napi játékok ad keretet a Schéner Mihály művészete előtt tisztelgő rövid, vegyes műfajú alkotásnak, melyben keverednek egymással az élőszereplős és animációs... több»

Rendező: Szoboszlay Péter