Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50382

dokumentum

2021 nyarán egy csapat kötélidegzetű highline-os az észak-svédországi Abisko Nemzeti Park felé veszi az irányt. Tervük az, hogy 600 méterrel az ikonikus Lapporten-hegyi kapu meredek... több»

#50384

dokumentum

Drew Hayden Taylor, Kanadában élő odzsibve őslakos író és kultúrkritikus Németországba utazik, hogy kiderítse, miért vonzódnak annyira a németek az észak-amerikai őslakosok... több»

Gondozó gazdálkodás
#50388

dokumentum

Film egy gondozó szerepet betöltő farmról, ahol kizárólag autista fiatalok dolgoznak. A fiatal munkások saját szavaikkal és a maguk egyedi módján mondják el, hogyan segítette őket az... több»

#50392

romantikus

Egy romantikus regényírót felkérnek egy herceg párkereső tanácsadójának, aki kétségbeesetten próbálja megtalálni az igaz szerelmet a meghirdetett királyi esküvő dátuma előtt. több»

#50394

dokumentum

Napjaink Törökországában, egy faluban egy francia filmkészítő örmény gyökerekkel próbálja feltárni örökségét. Három évtized alatt a rendező és a színész négyszer... több»

Rendező: Serge Avedikian

#50395

akció | sci-fi | thriller

Enrosadira – Rózsapír és varázslat
#50396

dokumentum

Enrosadira. Így hívják azt a rózsás pírt, amibe a Dolomitok napnyugtakor burkolóznak. A dokumentumfilm „modern boszorkányokat” vonultat fel, csupa olyan sikeres nőt, akik itt a... több»

Rendező: Giancarlo Rolandi

無所住
#50397

NA 無所住  (2024)

dokumentum

Rendező: Ming-liang Tsai

#50398

NA Pou  (2022)

horror

Egy fiatal nő pszichoszexuális utazása az afrikaner psziché sötét bugyraiba és kompromittált múltjába. több»

Az istenek hírnökei - A lepkék
#50399

dokumentum

A lepkéket az ókorban az istenek hírnökeinek tartották. Kurt Mündl dokumentumfilmje bemutatja a pillangók, az éjjeli lepkék és a molylepkék csodálatos életét és lenyűgöző... több»