Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
I Know the End
#50381

dráma | romantikus | sci-fi

Út a csillagok alatt - El Camino a Világ Oltárától a Világ Végéig
#50383

dokumentum

Magyar zarándokok Szent Jakab útját, El Camino-ját mutatják be egyéni látásmóddal az alkotók. A „Világ Oltárától”, Fatimától, Santiago de Compostelán keresztül a „Világ... több»

#50385

NA Shi Ren  (2018)

dráma

Rendező: Hao Lui

Szereplők: Song Jia, Yawen Zhu

#50387

NA Sfumato  (2023)

rövidfilm

Rövid filmdráma az Alzheimer-kórról Huszárik Kata és Schubert Katalin főszereplésével. A történet szerint egy nő idősebb édesanyját kíséri a háziorvoshoz, ahol egy váratlan... több»

A Dash of Christmas
#50388

dráma

Egy szakácsnő egy vadonatúj valóságshow-sorozatban való részvételre teszi fel a karrierjét, miközben egy helyi pékkel vetélkedik. több»

MIKADO Total Fishing
#50389

dokumentum

TV-ben (Fishing & Hunting, csütörtök 01:33)

Interjú Wojciech Młynaczyk-kal, a Mikado a pontyos szegmens termékeinek vezetőjével. Videóbeszámoló a 2023-as IBCC-ről. több»

#50390

dokumentum

Amazon Prime Video

Justin Bieber első teljes koncertje három év után. Megismerhetjük az előzményeket és azt, hogyan ünnepelte az Újévet a Beverly Hilton tetején. több»

#50393

dokumentum

A tél közeledtével Heydi vadászatra indul az unokaöccsével, hogy felfedezzék az évszak rejtette új kihívásokat, és hogy új csapásokat találjanak. A vadászidény közepette... több»

Rendező: YU Xin-lan

A szenvedések földjén
#50394

dokumentum

Marton Ernesztina volt a ZS 882-es számú rab a Gulágon. ”A szenvedések földjén” című dokumentumfilm hosszú évek távlatából mesél egy fiatal lány gulág-emlékein keresztül sok... több»

Itt az élet, vedd már észre! – Gondolatok az Addeturból
#50396

dokumentum

Nem csak iskola! Szuperhősképző, élettér, lehetőség, gyógyító közeg. A 30 éves Addetur Baptista Gimnázium tanárainak, diákjainak gondolatai az életről, szerelemről,... több»

Rendező: Vizi Mária

Üzenet – Zenés üzenet Orszáczky Jackie-nek
#50397

dokumentum

Zenés üzenet Orszáczky Jackie-nek az éterbe. Főszereplők: Tina Harrod, Szakcsi Lakatos Béla, Babos Gyula, Kőszegi Imre, Halper László, Stu Hunter, James Kathy-Horváth Lajos, Tátrai... több»

Rendező: Czencz József

#50398

dokumentum

Charles M. Blow az afroamerikaiak „fordított nagy migrációjára” szólít fel északról délre, hogy felborítsák a mai politikai hatalmi struktúrákat, és közben visszaszerezzék a... több»

#50399

NA Miss Patti  (2023)

rövidfilm | vígjáték

HBO Max

Egy takaritónő története, aki a közösségi médián keresztül próbál egy másik perszónát felépíteni és reklámozni. több»