Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Hitet és reményt – MDF-segélyszállítmányok Erdélybe
#50424

dokumentum

A Magyar Demokrata Fórum 1989. decemberében nagyszabású segélyprogramot szervezett Erdélyben. A nemzeti szolidaritás jegyében a közelgő választásokra félretett kampánypénzeket is... több»

Rendező: Balogh László

#50429

dokumentum

A szitakötők varázslatos életét feldolgozó, díjnyertes dokumentumfilm a dinoszauruszok ideje előtt is létező faj történetét, legapróbb változásait, valamint az egyes egyedek... több»

#50431

vígjáték

Egy reggel Louise az autójában ragadva találja magát, amikor ki akar szállni, pánikroham tör rá. Eközben Paul ellopja az autót, amelyben Louise csapdába esett. több»

#50433

dráma | krimi | vígjáték

The Youngest Evangelist
#50434

családi | dráma | életrajzi | kaland | zenés

#50435

Húsz ország képviselői mérkőznek meg ezen az eseményen, ahol a négylábú barátaink megmutatják, mennyire jó a képzésük. A nyertesek érmekkel térhetnek haza, illetve egy adományt... több»

#50436

vígjáték

#50437

dráma

John Boy és családja a karácsonyra készül, hazavárják apját, akivel végre együtt tölthetik az ünnepeket. Viszont egy vihar keresztülhúzza számításaikat, és John Boynak meg kell... több»

Maybe It’s True What They Say About Us
#50438

dráma | thriller

Egy anya megpróbálja kideríteni, mi történt elhidegült lánya gyermekével, miután az azt állítja, hogy feláldozták egy vallási szektának. több»

The Whistler
#50439

horror

A gyászoló szülők, Nicole és Sebastian a lányuk elvesztése után még mindig nem térnek magukhoz, amikor a házaspár váratlanul megörököl egy távoli farmot a venezuelai síkságon.... több»

#50440

dráma

Cole idős, és felesége emléke kísérti. Kristen rákban haldoklik, és mindenét elveszíti. Kelly az útját keresi az életben. Úgy tűnik, Cole és Kristen tud útmutatást adni számára... több»