Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51761

dokumentum

Észak-Koreának 2006 óta súlyos szankciókkal kell szembenéznie atomfegyverkezési programja miatt. A korlátozó intézkedéseket alaposan megszenvedi az ország gazdasága, így a rezsim... több»

Matched
#51762

NA Matched  (2024)

thriller

Rendező: Eiji Uchida

Cápák: Gyorsak és harapósak
#51763

dokumentum

Úgy tűnik, a cápakutatók semmitől se riadnak vissza, ha kedvenceik jobb megismeréséről van szó. Míg Andy Casagrande a világ leggyorsabb cápafaja végsebességét igyekszik megmérni,... több»

#51764

NA Story Ave  (2023)

dráma

Kadir, a dél-bronxi tinédzser tehetséges képzőművész, aki öccse halála után elveszíti az útját. Az iskola és a család nyomásával küzdve a graffitis bandák izgalmas, de... több»

Florian – A Nemesifjú
#51765

dokumentum

Florian "Nemesifjú” Neussban, ami azt jelenti, hogy az ottani Lövészegylet legfiatalabb egységének a tagja. Saját királyuk van, de idén ő szeretné elnyerni ezt a címet. A Nemesifjak a... több»

Rendező: Phillis Fermer

#51766

dokumentum

A műsor olyan titkos helyekre kalauzolja el a nézőket, ahová senkinek, vagy csak keveseknek van belépése. Olyan kulisszatitkokba avat be, melyek a nagyközönség számára... több»

Akiket a háló megfogott – Hagyományos kisszerszámos halászat a Duna magyarországi alsó szakaszán
#51768

dokumentum

A hagyományos „kisszerszámos” halászat, a hal fogása saját készítésű szerszámokkal a Duna és mellékágain, árterületein. Évszázadokig annyi volt itt a hal, hogy őseink szinte... több»

Rendező: Kovacs Laszlo

#51770

dokumentum

A dokumentumfilm a híres párizsi épület, a Notre-Dame történetét dolgozza fel. több»

Rendező: Jacques Vichet

#51771

dokumentum

2020. március 2-án Ferenc pápa hozzáférhetővé tette a kutatók számára a Vatikán közelmúltbeli történetének egyik legvitatottabb dokumentumát, Eugenio Maria Pacelli XII. Pius... több»

Medvék
#51773

NA Medvék  (2019)

dokumentum

A hatalmas grizzly medvétől a Paddington mackót ihlető pápaszemes medvén át a fagyos északot uraló jegesmedvéig, a medvefélék családja már régóta elvarázsolja a képzeletünket.... több»

#51774

dráma

Kerstin, Juliane édesanyja nagyon beteg, és egy idősek otthonában él. Az asszony szeretne nyugodtan meghalni, ezért felhagy az ivással és az evéssel, Juliane tehetetlennek érzi magát,... több»

#51775

NA Sragaal  (2024)

dráma | misztikus | történelmi

#51776

dráma | romantikus

Egy fontos projekt közepén a rovarkutató Liv figyelmét a munkájáról ismét eltereli húgának, Smillának kaotikus élete, de ezúttal komoly következményekkel. több»

Rendező: Stefanie Sycholt

Emmausz-járás Bólyban
#51777

dokumentum

A bibliai történet szerint Jézus keresztre feszítését követően két tanítványa Emmauszba indult. Útközben egy idegen csatlakozott hozzájuk, ám ők nem ismerték meg. Beszélgettek... több»

Imák, apokrif mámorok
#51779

dokumentum

Erdélyi Zsuzsa archaikus imádság gyűjtése. Erdélyi Zsuzsanna néprajzkutató gyermekkorában sokszor hallotta édesanyjától a következő mondatokat: „Nem azért vagy fiam a világon,... több»

Rendező: Halmy György

A tenor
#51780

NA A tenor  (2020)

dokumentum

A leghíresebb kortárs bolgár tenor, Kamen Chanev zenei portréja. Hatalmas nemzetközi karriert befutó operaelőadóként bejárta a világ színpadait, fellépett Bécsben, Milánóban,... több»