Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Lánykérés Párizsban
#51743

romantikus

Amikor egy ambiciózus rendezvényszervező olyan lehetőséget kap, amelyet nem tud visszautasítani, főnökének adja ki magát, és visszatér vidéki szülővárosába. A családja és a... több»

#51746

NA Observer  (2021)

horror

Démonok egy csoportja igényt tart egy zaklatott fiatal lelkére, miközben egy jó természetű szellem küzd a védelméért. több»

Drunk, Driving, and 17
#51747

dráma

Kim, a kitűnő tanuló népszerű és felelősségteljes, aki egy katasztrofális házibuli után rossz döntést hoz. Összetöri az autóját, és majdnem megöli egy osztálytársát, ami... több»

#51748

dráma

1982 nyara. Garance tizenegy éves, és egy távoli faluban él a Cévennes-ben, ahol a szülei megpróbálnak alternatív életet élni. Amikor két olasz aktivista kirabol egy közeli bankot, a... több»

#51752

romantikus

Angie benevez egy fadíszítő versenyre, hogy tisztelegjen édesanyja emléke előtt. Angie azonban nem számít arra, hogy középiskolai szerelme, David és lánya, Gabby is benevezett a... több»

#51756

NA The Oath  (2022)

akció | thriller

Kr. u. 400-ban, az ókori Amerika egy elfeledett korszakában egy magányos szökevénynek kell megőriznie bukott nemzetének történelmét, miközben egy kegyetlen zsarnok vadászik rá. Ám a... több»

#51757

animáció | rövidfilm

Filmio

Szoboszlay Péter erősen társadalomkritikus filmjét a pszichedelikus pop-art és a hippi szecesszió stílusmotívumai hatják át. A hős a puha diktatúra tipikus alakja, a zsarnoki portás,... több»

Rendező: Szoboszlay Péter

Szemfedő
#51758

NA Szemfedő  (2022)

játékfilm

A kietlen hegyekben élő Péter öreg édesanyja ravatalát méltó módon szeretné feldíszíteni. A fiatalember azonban olyan szegény, hogy se papra, se temetésre, sem pedig szemfedőre nem... több»

#51760

vígjáték

A pultoslány, Sylvie egyedülálló anyuka, aki két fiával, Sofiane-nal és Jean-Jacques-szal él. Egy éjszaka Sofiane megsérül, miközben egyedül van a lakásban, ami miatt... több»