Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51781

dokumentum

A műsor olyan titkos helyekre kalauzolja el a nézőket, ahová senkinek, vagy csak keveseknek van belépése. Olyan kulisszatitkokba avat be, melyek a nagyközönség számára... több»

Akiket a háló megfogott – Hagyományos kisszerszámos halászat a Duna magyarországi alsó szakaszán
#51783

dokumentum

A hagyományos „kisszerszámos” halászat, a hal fogása saját készítésű szerszámokkal a Duna és mellékágain, árterületein. Évszázadokig annyi volt itt a hal, hogy őseink szinte... több»

Rendező: Kovacs Laszlo

#51785

dokumentum

A dokumentumfilm a híres párizsi épület, a Notre-Dame történetét dolgozza fel. több»

Rendező: Jacques Vichet

#51786

dokumentum

2020. március 2-án Ferenc pápa hozzáférhetővé tette a kutatók számára a Vatikán közelmúltbeli történetének egyik legvitatottabb dokumentumát, Eugenio Maria Pacelli XII. Pius... több»

Medvék
#51788

NA Medvék  (2019)

dokumentum

A hatalmas grizzly medvétől a Paddington mackót ihlető pápaszemes medvén át a fagyos északot uraló jegesmedvéig, a medvefélék családja már régóta elvarázsolja a képzeletünket.... több»

#51789

dráma

Kerstin, Juliane édesanyja nagyon beteg, és egy idősek otthonában él. Az asszony szeretne nyugodtan meghalni, ezért felhagy az ivással és az evéssel, Juliane tehetetlennek érzi magát,... több»

#51790

NA Sragaal  (2024)

dráma | misztikus | történelmi

#51791

dráma | romantikus

Egy fontos projekt közepén a rovarkutató Liv figyelmét a munkájáról ismét eltereli húgának, Smillának kaotikus élete, de ezúttal komoly következményekkel. több»

Rendező: Stefanie Sycholt

Emmausz-járás Bólyban
#51792

dokumentum

A bibliai történet szerint Jézus keresztre feszítését követően két tanítványa Emmauszba indult. Útközben egy idegen csatlakozott hozzájuk, ám ők nem ismerték meg. Beszélgettek... több»

Imák, apokrif mámorok
#51794

dokumentum

Erdélyi Zsuzsa archaikus imádság gyűjtése. Erdélyi Zsuzsanna néprajzkutató gyermekkorában sokszor hallotta édesanyjától a következő mondatokat: „Nem azért vagy fiam a világon,... több»

Rendező: Halmy György

A tenor
#51795

NA A tenor  (2020)

dokumentum

A leghíresebb kortárs bolgár tenor, Kamen Chanev zenei portréja. Hatalmas nemzetközi karriert befutó operaelőadóként bejárta a világ színpadait, fellépett Bécsben, Milánóban,... több»

#51797

NA Normál  (2022)

animáció | rövidfilm

Rendező: Nata Metlukh

Returns
#51798

NA Returns  (2022)

thriller

Rendező: George Ratliff

Szereplők: Emma Roberts, Melissa Leo

Székely fonó
#51800

zenés

A háziasszony kérője búcsút vesz kedvesétől, azonnal el kell hagynia, mert üldözik a csendőrök. A háziasszony magára marad, keserű bánat gyötri szívét. Földijei, a kis székely... több»